Server za cod4

Nice, nekome ce pomoci al eto, ovo i nije tesko, kad sam ja ovo radio za Cod 2 nije bilo hr tutoriala, nego sam sam dosao do rjesenja, a to je isto kao i ovo(samo drugi portovi, skoro isti i drugi direktorij).

uglavnom server sam napravio ali sam tek sad skužio da je to server za original cd-key tak da ništ od toga jedino ako če vama poslužiti tutorijal koji imate original cd-key.
jedino što bi mi pomoglo koliko sam ja pročitao je da server moram krekirat a ja ovak neupučen u to nemogu pronač na internetu tako ako neko zna link za download nek mi napiše private message. thx

uglavnom server sam napravio ali sam tek sad skužio da je to server za original cd-key tak da ništ od toga jedino ako če vama poslužiti tutorijal koji imate original cd-key.
jedino što bi mi pomoglo koliko sam ja pročitao je da server moram krekirat a ja ovak neupučen u to nemogu pronač na internetu tako ako neko zna link za download nek mi napiše private message. thx

ev skinuo crack i server radi samo ak neko zna te neke varijable napraviti da poslije jedne mape ide druga zato što mi je stalno jedna te ista mapa.lol
hvala

Pozzz
Htio bi da napravim server za COD 4 ali u LAN-u. NE treba mi za internet.
Da li neko može da mi da neki koristan link ali da je po mogućnosti domaći tutorijal.
Tnx

ev skinuo crack i server radi samo ak neko zna te neke varijable napraviti da poslije jedne mape ide druga zato što mi je stalno jedna te ista mapa.lol
hvala

Pozzz
Htio bi da napravim server za COD 4 ali u LAN-u. NE treba mi za internet.
Da li neko može da mi da neki koristan link ali da je po mogućnosti domaći tutorijal.
Tnx
ovako, želio bih napraviti server za cod 4. malo sam gledao i tražio na googlu i vidio neke tutoriale koje su mi se svojim jednostavnošču svidjele i htio bih po uzoru na njih napraviti i sebi takav server a da neplačam mjesečno za iznajmljivanje servera, no pitanja su:
1. inače imam max-adsl flat paket od 2 mbps bi li to uopče bilo dobro za pravljenje servera i ako je koliko ljudi bi moglo ići na njega a da nema lagga
2. bi li ja otvaranjem portova mogao naškoditi radu samog interneta i ako neko zna kako se otvaraju ti portovi na modemu thompson speed touch 780WL.
ako se budem još sjetio nekih pitanja javim vam
evo tutoriala za taj server koji sam pronašao (inače na tom forum sam čitao al nisam ih baš skužio)
1.) Korak...(najteži korak)
U ovom koraku morate namjestiti da Vaš router tj. modem forwardira određene portove koji će služiti za Vaš server. I morate provjeriti dali Vaš firewall propušta Call of duty 4 na internet tj. da ga ne blokira.
Kako forwardirati router pogledajte ovdje (http://portforward.com/routers.htm) na toj stranici je popis svih mogućih routera i kako ih forwardirati.
Svoj router morate forwardirati na sljedeće portove...
Ako ste napravili sve gore navedeno onda ste prošli najteži korak, svaka čast.
2.) Korak...(Config)
U ovom koraku moramo napraviti tzv. config tj. fajl iz kojeg Vaš server čita postavke, varijable...
Ako neznate sami napraviti taj config ja sam Vam napravio jedan odlični u kojem ima sve. Možete ga skinuti ovdje (http://www.flegma.biz/myfiles/dedicated.cfg) Spremite ga desnim klikom>Save as>i spremite ga u Main mapu u Vašem CoD4 folderu. I editirajte ga tako da izmjenite neke varijable...
Po defaultu to je C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\main
3.) Korak...(Još malo i gotovi smo...)
Sada morate napraviti Shortcut na Vašem desktopu.
Odite u Vašu cod4 mapu i imate jedan fajl koji se zove iw3mp.exe (ne iw3sp.exe!!!) Kliknite desni klik na iw3mp.exe i kliknite na Send to>Desktop (Create Shortcut) Sada imate shortcut na Desktopu i preimenujte ga u recimo Server.
Sada kliknite desni klik na taj shortcut odnosno Server i kliknite Properties.
I pojavit će Vam se ovakav prozor
Sada imate kao što vidite polje Target u kojem morate unjeti sljedeći kod (sa navodnicima i svime kako piše) “C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\iw3mp.exe” +set dedicated 2 +set sv_punkbuster 1 +exec dedicated.cfg +map_rotate
Kliknite Apply prvo kliknemo Apply pa da vidimo jer imamo neku grešku il ne, ako Vam ne javi nikakvu grešku onda kliknite Ok.
Zatim pokrenete taj Server...
Nakon toga će Vam se pojaviti ovakav ekran, zapravo nešto slično (to se zove konzola) I nemojte misliti da su ovi Warning i to da nešto ne valja, to je normalno!
To je to Vaš server je online!!!
4.) Korak...(IP Vašeg servera)
Sada se sigurno pitate kako se spojiti na server. IP Vašeg servera možete vidjeti ovdje (http://www.flegma.biz/myfiles/ip-servera.php) To je IP Vašeg servera znači oni svi brojevi uključujuči i ono na kraju :28960 bez tog na kraju se nije moguće spojiti na server.
evo link za tutorijal (da neko ne pomisli da je to povreda autorskih prava):http://www.forum.hr/showthread.php?t=351992
nadam se da če vam tut ikako pomoči iako ga ja baš i nisam skužil jer sam ja totalno nov u vezi toga