Internet

Pisanje blogova za web portal

netmajstor pon 25.12.2023 22:14

Pozdrav, web portal koji postoji vec 15g. traži osobe koji ce pisati blogove o tehnologiji. Neznam ako smijem ovdje postaviti link na svoju web stranicu ali moram kako nebi ispalo da spamam i varam ljude pa ako sam prekrsio neko pravilo molio bih da me se opomene prije nego me banaju pa cu maknuti link.

Uglavnom radi se o web stranici Netmajstor.eu - kategorija - Blog.

Naime trazim ljude neovisno o spolu koji se razumiju u tehnologiju i znaju napisati clanak, pod uvjetom da nikako nije kopiran sa neke druge web stranice! 

Znaci osoba bi pisala blogove pod svojim imenom i prezimenom te tako odgovarala za svoje blogove. Blogovi mogu biti vezani za bilo sto vezano za tehnologiju, internet, televizije, mobitele sto god. Moraju biti napisani korektno te po mogucnosti da svaki blog sadrzi ukoliko se radi o nekome problemu da sadrzi i rjesenje za taj problem.

Trenutno ne mogu ponuditi nikakvu zaradu sto se tice blogova vec zadovoljstvo da vase blogove citaju drugi ljudi te da se time ponosite.

Blogove bi ispocetka ja odobravao prije objave, dok bi kasnije imali svoju slobodu objavljivanja i razvijanja.

Ukoliko ste zainteresirani za ovako nesto molio bih da mi se javite preko kontakt obrasca koji se nalazi na nasoj web stranici.

Eto veselim se nasoj suradnji, lp.