OPERA 11.10 - "map.hak.hr" problem

Pa ako ti je ta stranica tako važna, onda stvarno nema pametnijeg odgovora od: Pređi na drugi browser dok to ne poprave (vjerojatno je do stranice a ne do opere)...
Druge nemaš...

E sad - ako ima netko tko bi znao zbog cega OPERA to ne podrzava (mozda neki plugin ili greskica u kodu koja bi se dale ispraviti) i u cemu je konkretan problem - stvarno bi znao cijeniti.
Konkretan problem je u Operi ili u web strani, gledaj na to kako hoces. Ja sam u ovaj cilj instalirao cak i Operu 11.50 alpha [u VMwareu] i problem je i tamo prisutan..pojavi se logo HAK i tako stoji.
Ne pomaze maskiranje i identifikacija kao drugi browser niti iskljucivanje scriptinga i drugih pluginova
Ne ostaje mi nista drugo nego dati, kako ti kazes, glupi savjet. Koristi IE9 bas za ovu stranu
Imas na desni klik Open With IE ili FF.

E sad...od posljednje upute da mi se ne preporuca novi browser - dobijem upravo prepuruku novog browsera.
Ali u dobroj namjeri se sve oprasta ako nema stete.
Anyway, i ja sam takodjer za provjeru instalirao OPERU 11.50 alpha i naravno, problem je bio i tamo. Medjutim, kao dugogodisnji korisnik OPERE, nekako mi se ne mili mijenjati browser. Rjesenje sam, naime, pronasao u prethodnoj verziji - 11.00. Na kojoj spomenuta stranica radi bez problema. Dakle, time je manje-vise ocito da je problem u OPERI.
Proslijedio sam im informaciju (imaju opciju u izborniku) i nadam se da ce uspjet to popravit prilikom slijedecg updatea.
Anyway, bilo bi lijepo znati u cemu je tocno problem, tako da...ako netko uspije to prokljuvit. Pivica i dalje stoji, iako je problem rijesen.
APazinjan i Lazarus Long - hvala decki na agazmanu. Ako ista skuzite od ovog problema, ponavljam - gore je cascenje.

Medjutim, kao dugogodisnji korisnik OPERE
I ja sam dugogodisnji korisnik Opere ali ako se mora onda upalim FF ili IE....

Evo našao sam privremeno rješenje koje kilkom na gumb renderira stranicu sa ie engineom unutar Opere. Pa evo da počnem:
1.Downloadaj i instaliraj neptune plugin:
http://www.megaupload.com/?d=PTU3BSN3
2.odi na ovaj link, zatim klikni (View in IE, drugi, ne prvi):
(dodaje gumb u operu)
3.taj gumb dovuci na željeno mjesto operinog sučelja.
4.Restartaj browser
5.Odi na map.hak.hr i klikni gumb open in ie
6.probaj sad upisati nešto u tražilicu (meni radi)

Ok Cevi, Thanx.
Javim kako je uspjelo.
i...Cevi....nazalost, nista od toga.
Jednostavno nemaju podrsku za to i gotovo. Danas sam napravio upgrade na 11.11 misleci da ce biti nekakve ispravke, medjutim....
I tako fino...taman kad sam zavolio Operu...a oni odose tamo gdje sunce ne sja.
So...it's back to Safari. Mozda su popravili onaj glitch sa zastajkivanjem svakih 5 sekundi. Hvala svima na pomoci.

Samo da vas obavijestim da u novoj verziji Opere beta 11.50, je napokon moguće pretraživati pomoću tražilice unutar interaktivne mape HAK-a.

Medjutim, kao dugogodisnji korisnik OPERE
I ja sam dugogodisnji korisnik Opere ali ako se mora onda upalim FF ili IE....
Lazo! a zašto ne chrome?!?
Naime,
imam problem kojeg do sada nisam uspio rijesiti, a koristim se ovom stranicom podosta pa...ako je netko dovoljan znalac da to rijesi - ima pivo od mene. Ako ne - odoh na Maxthona.
Dakle, kad god ucitam stranicu "map.hak.hr" pomocu OPERA 11.10 browsera, stranica se uredno ucita i vidim kartu sa svim pluginovima i trazilicama (odredista, potrosnja goriva i sl.). Medjutim, cim pokusam upisati adresu (obicnu postansku) u bilo koju od trazilica - ekran se zamrzne i dobijem logo HAK-a ispod kojeg pise "Karta se ucitava, pricekajte trenutak...". Ali...na moju nesrecu karta se NE UCITAVA, vec ostaje na tom "screen-u" i ne mogu dalje.
Pisao sam vec i HAK-u i covjek je potvrdio problem, cak nekako sramezljivo dao naznaciti da ce se angazirati na njemu (iako ne konkretno) - medjutim, u balkanskom stilu; "Pricekajte koje stoljece. Karta se i dalje ucitava..." .
E sad - ako ima netko tko bi znao zbog cega OPERA to ne podrzava (mozda neki plugin ili greskica u kodu koja bi se dale ispraviti) i u cemu je konkretan problem - stvarno bi znao cijeniti.
Unaprijed hvala.
P.S.
Takodjer molim bez glupih komentara tipa "Prijedji na Firefox" ili "zasto ne koristis IE" ili sl. Pitanje se odnosi na OPERA browser, pa ako nema pametnih odgovora, onda bolje da nema nikakvih.