Internet

Kupnja tenisica preko neta

pixote uto 9.11.2010 12:39

kupnja tenisica preko neta

hi

nosim broj tenisica 48 i po  i htio bi iz inozemstva preko neta nikeice si naruci neke posto u zgu nemogu birati tenisice vec moram kupiti one

od 48 i po koje imaju , uvijek inaju samo jedan ili dva para

nisam nikada nista kupovo preko neta

naso sam jednu stranicu nikea di imaju jako veliki izbor nikeica i to moj broj medjutim nemoze se iz hrvatske naruciti

sada me zanima di i nakojoj stranici postoji veliki izbor(nike) tenisica koje imaju dostavu za hrvatsku

zanima me kako funkcionira pitanje carine

htio bi i da mi neko objasni kupovinu sa e baya,ima li ebay dostavu za hr., i kako da znam dali je neki proizvod sa ebaya originalan

ili je vec rabljen(mislim moze neko nesto prodavati sto je vec koristio a na netu reci da je novo)

tnakir uto 9.11.2010 12:46
pixote kaže...

kupnja tenisica preko neta

hi

nosim broj tenisica 48 i po  i htio bi iz inozemstva preko neta nikeice si naruci neke posto u zgu nemogu birati tenisice vec moram kupiti one

od 48 i po koje imaju , uvijek inaju samo jedan ili dva para

nisam nikada nista kupovo preko neta

naso sam jednu stranicu nikea di imaju jako veliki izbor nikeica i to moj broj medjutim nemoze se iz hrvatske naruciti

sada me zanima di i nakojoj stranici postoji veliki izbor(nike) tenisica koje imaju dostavu za hrvatsku

zanima me kako funkcionira pitanje carine

htio bi i da mi neko objasni kupovinu sa e baya,ima li ebay dostavu za hr., i kako da znam dali je neki proizvod sa ebaya originalan

ili je vec rabljen(mislim moze neko nesto prodavati sto je vec koristio a na netu reci da je novo)

Hehehe to nisu noge, to su skije. Psmtr 48!?

Ontopic... ebay dostavlja u hrvatsku. Imas tamo "new" items. Ako te neko zezne imas buyer protection iako je malo vjerovatno da ce te netko zeznut. Imas ebay temu pa se raspitaj tamo.

48? Bigfoot! :) {#}

pixote uto 9.11.2010 14:02

naso sam jedne na ebayu tenisice di pise

pod item condition:new with box

sta sada to tocno  znaci new with box

da li su to nove ko iz ducana

kako cu ja znati da su to potpuno nove kao iz ducana (posto samo takve iskljucivo i trazim,ne dolazi u obzir rabljene)

kako cu ja znati da netko ne laze i na ebayu ne napise da su nove,

postoji li tu kakva garancija ili kakva provjera tih navedenih informacija ,kako netko moze uopce staviti neki proizvod na ebay da se prodaje i dokazati da je taj proizvod potpuno nov,postoje li na ebayu neki proizvodi koji su iz ducana automatksi se nasli na tom ebayu

ako netko moze da mi objasni to

(inace u tom oglasu pod other item info pise :los angeles , united state, ships to : worldwide, payments :paypal(see details)

tnakir uto 9.11.2010 14:05
pixote kaže...

naso sam jedne na ebayu tenisice di pise

pod item condition:new with box

sta sada to tocno  znaci new with box

da li su to nove ko iz ducana

kako cu ja znati da su to potpuno nove kao iz ducana (posto samo takve iskljucivo i trazim,ne dolazi u obzir rabljene)

kako cu ja znati da netko ne laze i na ebayu ne napise da su nove,

postoji li tu kakva garancija ili kakva provjera tih navedenih informacija ,kako netko moze uopce staviti neki proizvod na ebay da se prodaje i dokazati da je taj proizvod potpuno nov,postoje li na ebayu neki proizvodi koji su iz ducana automatksi se nasli na tom ebayu

ako netko moze da mi objasni to

(inace u tom oglasu pod other item info pise :los angeles , united state, ships to : worldwide, payments :paypal(see details)

New with the box = nove u kutiji

Pogledaj rejting prodavaca, ako ima parsto itema prodanih sa feedbackom 95% i vise onda se ne brini

Ako te i zezne, ti dobijes lovu nazad bez ikakvog problema. Kupnja preko ebaya je prilicno pouzdana. naravno ako placas preko paypala.

Na ebayu postoje bas ducani koji prodaju stvari preko istog.

Bladepu uto 9.11.2010 14:14

Ne želim bedirati ljude, ali imam nekog iskustva u kupovini obuće i odjeće preko neta, i mogu samo reći da treba biti oprezan sa time jer:

Obuća i odjeća sa Neta dolazi u dvije veličine, pre veliko i pre malo. 

Poz

pixote uto 9.11.2010 14:40

positive feedback:99.2%

detailed seller ratings(last months)

criteria          average rating                  number of ratings

item as described 5zvj.                               2264

comunication      5zvj.                                 2270

shipping time     5zvj.                                  2261

shipping and handling charges 5zvj.           2271

sve gore navedeno je dobilo maksimalan br. zvjezdica samo je kod nekih zadnja ona peta malo prazna odnosno 90 posto je popunjena

sta sad to znaci jeli sigurno kupiti taj proizvod, i kako na ebayu naci tenisice iz ducana odnosno kako znati da je neki proizvod iz ducana

Pentium100 uto 9.11.2010 16:23
kach kaže...

Daj se naucite više da do 160 kn nema carine,jedino ako ti uvozis osobno nesto preko granice onda je do 1000 kn bez carine!!!

Tak je prije bilo i onda su digli. Ja sam si narucivo raybanke za 550 kn i nisam platil ni lipe ni carine ni poreza s tim da je pisala cijna gore, a ne gift i ta sranja, tako da tebe ocito nevole na carini ako ti naplacuju takse na iznose iznad 160kn     {#}