Kupnja tenisica preko neta

kupnja tenisica preko neta
hi
nosim broj tenisica 48 i po i htio bi iz inozemstva preko neta nikeice si naruci neke posto u zgu nemogu birati tenisice vec moram kupiti one
od 48 i po koje imaju , uvijek inaju samo jedan ili dva para
nisam nikada nista kupovo preko neta
naso sam jednu stranicu nikea di imaju jako veliki izbor nikeica i to moj broj medjutim nemoze se iz hrvatske naruciti
sada me zanima di i nakojoj stranici postoji veliki izbor(nike) tenisica koje imaju dostavu za hrvatsku
zanima me kako funkcionira pitanje carine
htio bi i da mi neko objasni kupovinu sa e baya,ima li ebay dostavu za hr., i kako da znam dali je neki proizvod sa ebaya originalan
ili je vec rabljen(mislim moze neko nesto prodavati sto je vec koristio a na netu reci da je novo)
Hehehe to nisu noge, to su skije. Psmtr 48!?
Ontopic... ebay dostavlja u hrvatsku. Imas tamo "new" items. Ako te neko zezne imas buyer protection iako je malo vjerovatno da ce te netko zeznut. Imas ebay temu pa se raspitaj tamo.
48? Bigfoot! :)

naso sam jedne na ebayu tenisice di pise
pod item condition:new with box
sta sada to tocno znaci new with box
da li su to nove ko iz ducana
kako cu ja znati da su to potpuno nove kao iz ducana (posto samo takve iskljucivo i trazim,ne dolazi u obzir rabljene)
kako cu ja znati da netko ne laze i na ebayu ne napise da su nove,
postoji li tu kakva garancija ili kakva provjera tih navedenih informacija ,kako netko moze uopce staviti neki proizvod na ebay da se prodaje i dokazati da je taj proizvod potpuno nov,postoje li na ebayu neki proizvodi koji su iz ducana automatksi se nasli na tom ebayu
ako netko moze da mi objasni to
(inace u tom oglasu pod other item info pise :los angeles , united state, ships to : worldwide, payments :paypal(see details)

naso sam jedne na ebayu tenisice di pise
pod item condition:new with box
sta sada to tocno znaci new with box
da li su to nove ko iz ducana
kako cu ja znati da su to potpuno nove kao iz ducana (posto samo takve iskljucivo i trazim,ne dolazi u obzir rabljene)
kako cu ja znati da netko ne laze i na ebayu ne napise da su nove,
postoji li tu kakva garancija ili kakva provjera tih navedenih informacija ,kako netko moze uopce staviti neki proizvod na ebay da se prodaje i dokazati da je taj proizvod potpuno nov,postoje li na ebayu neki proizvodi koji su iz ducana automatksi se nasli na tom ebayu
ako netko moze da mi objasni to
(inace u tom oglasu pod other item info pise :los angeles , united state, ships to : worldwide, payments :paypal(see details)
New with the box = nove u kutiji
Pogledaj rejting prodavaca, ako ima parsto itema prodanih sa feedbackom 95% i vise onda se ne brini
Ako te i zezne, ti dobijes lovu nazad bez ikakvog problema. Kupnja preko ebaya je prilicno pouzdana. naravno ako placas preko paypala.
Na ebayu postoje bas ducani koji prodaju stvari preko istog.

Do 1000 kn nema carine i poreza. A ako na ebayu pise new onda su sigurno nove, s tim ti se ne zahebavaju jer bi ih to moglo skupo doci. Pogledaj rating prije kupnje i to je to.

Ne želim bedirati ljude, ali imam nekog iskustva u kupovini obuće i odjeće preko neta, i mogu samo reći da treba biti oprezan sa time jer:
Obuća i odjeća sa Neta dolazi u dvije veličine, pre veliko i pre malo.
Poz

Daj se naucite više da do 160 kn nema carine,jedino ako ti uvozis osobno nesto preko granice onda je do 1000 kn bez carine!!!

positive feedback:99.2%
detailed seller ratings(last months)
criteria average rating number of ratings
item as described 5zvj. 2264
comunication 5zvj. 2270
shipping time 5zvj. 2261
shipping and handling charges 5zvj. 2271
sve gore navedeno je dobilo maksimalan br. zvjezdica samo je kod nekih zadnja ona peta malo prazna odnosno 90 posto je popunjena
sta sad to znaci jeli sigurno kupiti taj proizvod, i kako na ebayu naci tenisice iz ducana odnosno kako znati da je neki proizvod iz ducana

Daj se naucite više da do 160 kn nema carine,jedino ako ti uvozis osobno nesto preko granice onda je do 1000 kn bez carine!!!
Tak je prije bilo i onda su digli. Ja sam si narucivo raybanke za 550 kn i nisam platil ni lipe ni carine ni poreza s tim da je pisala cijna gore, a ne gift i ta sranja, tako da tebe ocito nevole na carini ako ti naplacuju takse na iznose iznad 160kn
kupnja tenisica preko neta
hi
nosim broj tenisica 48 i po i htio bi iz inozemstva preko neta nikeice si naruci neke posto u zgu nemogu birati tenisice vec moram kupiti one
od 48 i po koje imaju , uvijek inaju samo jedan ili dva para
nisam nikada nista kupovo preko neta
naso sam jednu stranicu nikea di imaju jako veliki izbor nikeica i to moj broj medjutim nemoze se iz hrvatske naruciti
sada me zanima di i nakojoj stranici postoji veliki izbor(nike) tenisica koje imaju dostavu za hrvatsku
zanima me kako funkcionira pitanje carine
htio bi i da mi neko objasni kupovinu sa e baya,ima li ebay dostavu za hr., i kako da znam dali je neki proizvod sa ebaya originalan
ili je vec rabljen(mislim moze neko nesto prodavati sto je vec koristio a na netu reci da je novo)