Internet

Facebook oglasnik problem

ReverseFlash sub 15.10.2022 19:04

Pozdrav. Učlanjen sam u stotinjak facebook oglasnih grupa i uvijek sam mogao do sada objaviti neki oglas i facebook mi na idućem koraku ponudi da objavim isti oglas u još dodatnih 20 grupa po svom izboru gdje stavim kvačice i istovremeno objavi oglase na svim tim grupama (ili tek poslije odobravanja admina), međutim, sad sam pokušao opet objaviti oglas i koju god oglasnu grupu otvorim, nigdje mi više ne nudi tu mogućnost istovremenog objavljivanja. Jel zna netko u čemu je problem? Jel facebook možda onemogućio to nedavno? Hvala.

zeryx ned 16.10.2022 09:26

nevezano za oglase. ja sam jednom htio objaviti isti post u vise grupa pa mi isto nije nudio opciju da objavim u vise nego sam morao pojedinacno.

ali vezano za oglase, nedavno sam objavio jedan oglas za prodaju na fejsovom marketplaceu i nakon sto sam kreirao oglas direktno na marketplaceu on mi je automatski ponudio da objavim u ostalim grupama. Tako da sam onda samo odabrao grupe "oglasnike" i tako istovremeno objavio u jos ostalih 5-6 oglasnika.

picajzla0707 ned 16.10.2022 10:19
ReverseFlash kaže...

Pozdrav. Učlanjen sam u stotinjak facebook oglasnih grupa i uvijek sam mogao do sada objaviti neki oglas i facebook mi na idućem koraku ponudi da objavim isti oglas u još dodatnih 20 grupa...

 kad te i facebook blokira, možda je vrijeme da malo sjašiš