Igre na mobitelima dosadno ili ne

Mobiteli su dobra, ali i ne tako kvalitetna zamjena za prijenosne konzole ili računala.

zavisi kakve su menisu najbolje vožnje i neke pucačine ali nih igram samo kad mi je totalno dosadno.

Kad sam "ocajan" i kad nemam sta igratn a PC-u onda se igram po mobu

Za informaciju, mene je prije par mjeseci uhvatila neka manija stavljanja igirca na mobitel. Imam Nokiu 6288 koja može vrtiti prilično zahtijevne igrice, te stoga mi se na memorijskoj kartici natrpalo više od 120 igara!!!!!! Sve sam ih isprobao, ali samo sam njih dvadesetak igrao redovito. Iskreno, kako dugo nije izašao ni jedan kvalitetan naslov za PC, potpuno sam se prebacio na mob. Igrice na mobitelu svakim danom sve više napreduju, pa pogledajete samo Nokiu N96... Nevjerojatno je što sve može vrtiti. Za par godina velika je mogućnost da ćemo moći igrati mrežno neke igre kvalitetom usporedive s PC igrama prije par godina.

... Igrice na mobitelu svakim danom sve više napreduju, pa pogledajete samo Nokiu N96... Nevjerojatno je što sve može vrtiti. Za par godina velika je mogućnost da ćemo moći igrati mrežno neke igre kvalitetom usporedive s PC igrama prije par godina.

Evo i mene ta neka manija uzela cini se, imam preko 50 igara na mob. al najcesce igram samo Simse 2 i PoPT2T

Igram ih dosta, posebno prije spavanja ili kad mi je dosadno. Imam ih preko 150 na mobu

Igram ih dosta, posebno prije spavanja ili kad mi je dosadno. Imam ih preko 150 na mobu

Prije sam ih jeko puno igrao, sada skoro da ne ali neki ptijetalji uzimaju mobitel da se poigraju.
Zato još uvijek imam 58 instaliranih i 467 ne instaliranih to je 132MB.

Ja imam K800i i volim igre za mob,al neda mi se placat 30-ak kuna za svaku

Ja imam K800i i volim igre za mob,al neda mi se placat 30-ak kuna za svaku

Mene je isto to uhvatilo igranje na mobu trenutno imam vise od 2500 igara. rijecima dvije i pol tisuce!!!!!!!
trenutno imam Nokije: 6233
6288
5310 XpressMusic
N73
i neku staru 6020

Mene je isto to uhvatilo igranje na mobu trenutno imam vise od 2500 igara. rijecima dvije i pol tisuce!!!!!!!
trenutno imam Nokije: 6233
6288
5310 XpressMusic
N73
i neku staru 6020

Ma baš dvije i pol tisuće...to mi ne izgleda toliko realno..ali nema veze. Što se tiče plaćanja igrica za mobitel, ja zbilja ne znam tko ih još kupuje (osim onih koji možda nekim slučajem nemaju stalan pristup internetu, pa im ne ostaje drugo ). Ja ih s ove stranice skidam redovito: www.Mobiles24.com

ne moraš plačat 30 kuna na mjesec
možeš si skinuti s neta besplatno s neke stranice s torrentima npr. www.torrentz.com, www.isohunt.com itd.
ja sam si tako skinuo 1700 igrica
skineš ih u instalacijskom paketu i prebaciš na mob samo, a kad su ti na mobu samo ih instaliraš
možeš ih čak i slati

igram ih obično kad mi je full dosadno inače me to ne zanima...

Jeli nokia N81 8GB dobra za igre. I dali neko možda zna dali ako mi ju prijatelj donese i Amerika (SAD-a) dali cu je moci koristit normalno na T-mobile.

nazalost dosadno...zbog malog ekrana i grafike

Igram ih kad idem na put.

Al i ikad ne idem to je još jedna dobra opcija mobitela iako je bolje igrati igre na PC-u.

Ma baš dvije i pol tisuće...to mi ne izgleda toliko realno..ali nema veze. Što se tiče plaćanja igrica za mobitel, ja zbilja ne znam tko ih još kupuje (osim onih koji možda nekim slučajem nemaju stalan pristup internetu, pa im ne ostaje drugo ). Ja ih s ove stranice skidam redovito: www.Mobiles24.com

Igre za mobitele su definitivno dobra stvar za prikratit vrijeme na poslu ili školi ili gdje već... Netko je gore već napisao da igre za mobitele vrtoglavo napredjuju što je difinitivno i isitina. Danas je većina novih igara za mobitele već u tri dimenzije, što naravno nie nužno ni dobra stvar.
Osim što puno mobitela ne može takve igre kvalitetno vrtiti bez usporavanja i trzanja, takve igre su često i smotanije za igrati na ograničenom i neprilagođenim tipkama mobitela.
Osim toga zvuk u igrama je također sve kvalitetniji kao i priča i gameplay. Prije kojih 7 godina priča u igri za mobitele gotovo je bila nezamisliva, a danas ih već par ima priču i gameplay boli glava :)
To definitivno nisu više one-time igre za 5 minuta dnevno tipa tetris, pacman i asteroids.
Inale, od svih igara za mobitele u najboljem sjećanju ostao mi je Doom RPG. Evo i recenzije ak vas zanima igra: -- LINK --

Meni su super stvar, kako dnevno znam putovat i preko dva sata, ona ako ne vozim prčkam po mobu.. Zadnje se navukla na S. hill i de blob... nije baš slično, ali eto..=) Promjenim si igre kako koju završim, tak da uvijek imam neš za ubit preostalo vrijeme...

ja igram na k750i gravity defied i igra je jednostavno odlicna, vozis motore

Ja igram DOOM ,Duke Nukem 3D, Gameboy i SNES igre jer imam emulator. Zabavi nikad kraja

sa neta. imas gravity defied pro ili obicni upisi u google gravity defied i naci ces odmah, igra je fantasticna.

Zabavno...u rijetkim trenucima odvojenosti od računala
Općenito ne igram baš igre ni na PC-u pa tako onda ni na mobitelu. Ima jedna koju igram na PC pa tako ima i jedna koju igram i na mobitelu, čisto da mi prođe vrijeme. E da igram Tetris na mobu, super mi je igra te ponekad znam i potapljanje brodova odigrati.