![](/Assets/data/noavatar.png)
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
![](/_cache/ce3f6b21aa1d7b2b8bb6043bafefc8bb.jpg)
Imaj samo na umu da kod emulacije ti treba i neki način za emuliranje žiroskopa jer ima par shrineova u kojima se koristi ta funkcionalnost. Nije obavezno ali je dio "iskustva" mislim da se da srediti s ps4 gamepadom ili imaa kombinaciju s android mobitelom i aplikacijom.
A kb+m nisam nikad probao u emulatoru pa ne znam koliko i da li uopće funkcionira. Igra je prilagođena za gamepad i lako se naviknuti ako si bio u kontaktu s gamepadom... ako ne trebati će neko vrijeme prilagodbe.
![](/_cache/198bbbe35fba707df3a29991e04fc7be.jpg)
Cumu ili yuzu emulator. Savjetujem cemu jer ta igra bolje radi na njemu, te Ds4 kontroler. Spoji komp na telku i ako imaš nešto jači komp, bez problema ide 4k u 60fps-a + razne presete grafike.
Za što jednostavniju instalaciju pogledaj si bsod gaming na yt-u.
Hm, znači bas moram imati kontroler? Jer nisam nikad igrao s njim, odnosno jako jako rijetko igre tipa fifa ili neke utrke s frendovima, al stvarno rijetko. Nikad se nisam mogao priviknuti na njega
Tih par shrineova možeš i mišem uz puno muke. Osobno sam igrao mišem i tipkovnicom, pa xbox360 kontrolerom koji sam imao doma, pa sam od jada kupio ds4 kontroler jer fora s androidom tad još nije bila jednostavno podržana.
Kažem, može se bez kontrolera ali je mnogo bolje s njim
Na stranu kaj su napravili s emulatorom (to ću odmah isprobat), ali koja nostalgija u glazbi.....uh
![](/_cache/d915ff4a2f855bc5b222f177ca1b127e.jpg)
Prosao Zeldu kad je izasla i sad sam se opet zazelio pa krenuo ispocetka Master mode....bas jako tesko.
Na master modu je to souls igra
Ma nije. Samo treba zericu više vještine. I tonu ancient arrowsa.
DLC Master Trials je već druga stvar... Nikako da prođem Master Mode Thunderblight Ganona u onom sjećanju, čak ni nakon svih ovih godina. Dvaput sam bio JAKO blizu i ubio me kad sam bio samo jedan ili dva udaraca od pobjede.
A onaj DLC motorić znam da nikad neću dobiti na master mode-u.
Barem sam pobijedio Ganona na oba moda. To je barem uvijek EZ.
Meanwhile, BotW 2 je dobio ime;
Breath of the Wild: Tears of the Kingdom
12.05.2023.
https://www.youtube.com/watch?v=2SNF4M_v7wc
Misliš na trials of the sword? Uspio s puno muke riješiti to govno. Tjednima je trajalo jer sam znao gubit volju pa par dana mir od igre. Ne sjećam se postoji li trials of the sword u master modu jer je i ovako zajebano do bola.
![](/_cache/d915ff4a2f855bc5b222f177ca1b127e.jpg)
Potrosim dva maca na obicnog neprijatelja lol
![](/_cache/34d2154ee2e98a5837ff75af46b53ce5.jpg)
Igram preko CEMU emulatora, igra klizi bez ikakvih problema na mojoj konfiguraciji. Ali trebam par savjeta kako igrati, sada sam došao do onog sela gdje su mi objasnili tko sam i što trebam učiniti, osloboditi 4 Divine Beasts i pronaći 12 memory lokacija. Kako igra nema klasičan main quest story line čini mi se da trebam sam istraživati, i to mi je ok. Međutim jednostavno sam preslab, pa me zanima što bi mi trebao biti prvi korak? Otvaranje svih tornjeva i posjećivanje shrineova? To mi zvuči malo dosadno, pošto ih ima više od 100?
He he to ti je takva igra...može biti i dosadna. Savjet je fa dam igraš i sve bu ti jasnije, imaš tu hrpu sati za odigrati. Ak te ne vuče sada teško da bu poslije kad krenu višesatne boss borbe.
![](/_cache/34d2154ee2e98a5837ff75af46b53ce5.jpg)
Pa ne bih se još predao Uložio bih još 10ak sati, pa bi mi par osnovnih savjeta pomoglo, tipa na koju regiju se orijentirati prvo, health ili stamina upgrade i sl?
Igram preko CEMU emulatora, igra klizi bez ikakvih problema na mojoj konfiguraciji. Ali trebam par savjeta kako igrati, sada sam došao do onog sela gdje su mi objasnili tko sam i što trebam učiniti, osloboditi 4 Divine Beasts i pronaći 12 memory lokacija. Kako igra nema klasičan main quest story line čini mi se da trebam sam istraživati, i to mi je ok. Međutim jednostavno sam preslab, pa me zanima što bi mi trebao biti prvi korak? Otvaranje svih tornjeva i posjećivanje shrineova? To mi zvuči malo dosadno, pošto ih ima više od 100?
ja sam prvih par shrinova mozgao i trajalo je predugo, i dalje sve koje sam nailazio na YT i varanjem przo ih presao i na glavne misije
nekima pase ovaj tip open world igre, meni bas i ne
daj mi nesto tipa skyrim di imam hrpu sidequestova i zna sta trebam raditi, a opet imam opcija dali na main ili lutati
Nisam nikad imao ni jednu konzolu, a htio bih odigrati Zeldu... mislio sam kupiti nintendo switch (oko 300 eura) ili switch lite (oko 200 eura) i igra jos oko 50 eura, odigrati i prodati oboje. Sto mislite o tome, za koliko bi mogao kasnije prodati malo koristeni switch?
Jel bolje uzeti lite pa igrati na njemu ili obicni switch pa igrati na telki?
Ili da jednostavno skinem emulator i igru i odigram na kompu? Odlucio sam prije par godina da vise necu piratizirati, al mi se u ovom slucaju to mozda cini kao najbolja opcija, da ne moram davati 2500+ kn za jednu igru, a onda se poslije zezati s prodajom. A i kao sto sam rekao, nisam nikad igrao nista na konzolama pa bi mi vjerojatno bilo puno lakse igrati na kompu s kb+m... sto mislite?