spoonman039 uto 8.10.2024 17:11

realno nisam ništa više ni očekivao. gotovo sve verzije (x360, ps3, switch) se već jako dobro vrte s emulatorima na modernim (ne nužno najjačim) računalima i nekako je očekivano da bi bilo kakav port trebao dobro raditi. nek dignu draw distance, riješe da se trava spawna na vrijeme i slične stvari i to je po meni to. bilo bi super da ubace detaljnije teksture, napredniji anti-aliasing itd. ali za to već postoje modovi koji će sigurno biti brzo konvertirani za native pc verziju..

eto barem imamo podršku za miš i tipkovnicu :)

Shulk uto 8.10.2024 17:17
antimadridista kaže...
Izgleda kao ona verzija što je nedavno izašla za nove konzole. Čisti port sa PS3 bez unaprijeđenih vizuala. Mislim ok, ali malo ružno nakon 14 godina prvi put igra izađe na PC-u i ne potrude se to malo uljepšati.

Moderi će riješiti taj problem da na PC-u igra izgleda bolje

Kido Butai uto 8.10.2024 17:33
antimadridista kaže...
Pa to je tužno da moderi moraju to rješavati za besplatno dok će Rockstar izdati 14 godina staru igru na novu platformu i naplaćivati je 70 eura.

Bit će 50 eura i bit će blagi remaster. I dalje nedovoljno ali ipak nije samo port.

antimadridista uto 8.10.2024 17:39

Po videu vidim da je to ona verzija koja je izašla za PS5 i Xbox nedavno. Vjerojatno s tih verzija onda portaju na PC. Ok možeš ti to staviti u 4k i naravno da izgleda bolje nego prije 14 godina ali poligoni i teksture nisu taknuti. Ajde još i razumijem da si na konzolama samo portao igru koja je već bila dostupna na starijim konzolama. Ali na PC-u gdje nikad nije bila dostupna su se trebali malo potruditi.

spoonman039 uto 8.10.2024 17:42
antimadridista kaže...
Pa to je tužno da moderi moraju to rješavati za besplatno dok će Rockstar izdati 14 godina staru igru na novu platformu i naplaćivati je 70 eura.

većina pc igrača će ovaj port dobiti besplatno ili sniženo uz gta vi, ili uz neki drugi bundle, a neće trošiti 70 eura :) a do tad, zna se...

antimadridista uto 8.10.2024 20:40

Kako je ovo uopće moguće da su službeni sistemski zahtjevi sudeći po Steamu teži za RDR1 nego za RDR2? RDR 2 je grafički na nekoj drugoj planeti u usporedbi s ovime što vidimo u videu koji su danas pokazali, samo upscaleana igra stara 14 godina.

BeLLicus sri 30.10.2024 08:20

Vrti se odlično, zakucano sve max 1440p 144 fpsa grafa na 50% radi. Msm starija je igra, ali ok izgleda ja sam zadovoljan, gameplay,voice acting vrhunski. Ja ne znam ništa o i igri ovo mi je prvi prelazak i jučer odma utukao 5h u igru :D

spoonman039 sri 30.10.2024 17:53

na dan izlaska RDR2 složim si novi komp, a na dan izlaska RDR1 prodam gtx 1660 i uzmem rtx 3070. ok, ovo drugo je više koincidencija, ali ispadnem ko neki fanatik 

prešao sam glavnu priču preko xenia emulatora, pa sad planiram samo undead nightmare.