Ratchet & Clank: Rift Apart
https://www.youtube.com/watch?v=4Zf1GCFoqn0
Ja mislim da je zaista vreme da se otvori tema za ovu igru, kako se ne bi pretrpavala PS5 tema.
Ovo deluje impresivno. Ova igra vrlo lako može doći u status "kultne" igre. Pokazuje pravu snagu Playstation 5 konzole a praktično je prva igra za istu, te je teško zamisliti šta će biti za nekoliko godina. Sve deluje "next-genovski" ako se tako može reći. Konačno su sve stvari prethodne generacije ispravljene i sad imamo odlični osmojezgarni Ryzen na 3.5 GHz, i što je po meni bitnije SSD koji je u plejci ludački brz, te u ovoj igri učitavanja novih aseta (drugačije regije) traju par sekundi i zapravo je sve odrađeno u animaciji pa deluje fluidno bez ikakve pauze. Dalje, vidi se i ono što ja zapravo i želim od nove generacije konzola, a to je više stvari i dinamičnosti na ekranu istovremeno bez zastoja.
Vi koji imate plejku, blago vama
Istina! Imam PS5 i mogu reći da i PS4 igre koje mogu iskoristiti ( barem djelomično ) PS5 hardware rade puno bolje i fluidnije. Konzola je gotovo nečujna a grafički igre izgledaju dosta impresivno ( Dark Souls na PS5 ) s obzirom na cjenovni razred same konzole.
Insomniac se bas zakoturao....
Spiderman remaster uz raytrace u 60fps za Ps5
Miles Morales uz raytrace/60fps i jos su dodali onu deformaciju misica....
Ovaj Rachet dolazi uskoro...
Zna se da full force rade na Spidermanu 2.....
I sve su im igre vrh ispeglanosti pri izlasku na trziste sto je mozda i najbitnije.
Nije ni cudo da ih je Sony kupio.
Ovome se veselim definitivno. Mislim svaki rachet mi je bio pre heben tako da ne vjeerujem da ce i s ovim bit drugačije.
Opširan članak o igri s HCL-a pa ko voli čitati... U svakom slučaju, navodno nas očekuje jedno ludilo od igre.
Ratchet & Clank: Rift Apart – Franchise Evolution | PS5
https://www.youtube.com/watch?v=-Mt3M6EzuWU
U utorak nam stižu prvi review članci. Svi čekaju ovu igru i ona je prva koja demonstrira moć nove plejke. Očekujem neočekivano
Sve super, ali Ratchet & Clank bez seksualnih sugestija u imenu? Prvi necu kupiti, i nije vezano uz moj manjak PS5ice.
Ekipa koja igra review verziju kaze da je performance RT mod fantastican.
Danas završio pa prodajem primjerak koji smo frend i ja uzeli skupa. Ako je ko zainteresiran nek se javi preko pp.
Pozdrav, jel ima netko da prodaje Ratcheta?
Nevjerojatno da igra još uvijek drži cijenu od 600kn na ps storeu....
imam ps5 digital i svaki tjedan provjeravam akcije i nadam se vidit ga na popustu ali nikako....
imam ps5 digital i svaki tjedan provjeravam akcije i nadam se vidit ga na popustu ali nikako....
Zasto nevjerovatno?
Pa imas i puno starije naslove koji drze full cijenu,to je digitalna magija 😁
Zasto nevjerovatno?
Pa imas i puno starije naslove koji drze full cijenu,to je digitalna magija 😁
A nevjerojatno mi je to da se evo ljudi po internetu trude prodat ratcheta za 200kn ili poklanjaju jer su dobili u bundleu, a ja koji stvarno želim to zaigrat moram pljunut 600kn...
Stvarno sam se zajebo sa digitalkom...
Bruka da ova igra ništa nije osvojila na Game Awardsu. Bruka...
Pc verziju radi Nixxes sto znaci da je vjerovatno optimizacijski spektakl.
https://www.youtube.com/watch?v=4Zf1GCFoqn0
Ja mislim da je zaista vreme da se otvori tema za ovu igru, kako se ne bi pretrpavala PS5 tema.
Ovo deluje impresivno. Ova igra vrlo lako može doći u status "kultne" igre. Pokazuje pravu snagu Playstation 5 konzole a praktično je prva igra za istu, te je teško zamisliti šta će biti za nekoliko godina. Sve deluje "next-genovski" ako se tako može reći. Konačno su sve stvari prethodne generacije ispravljene i sad imamo odlični osmojezgarni Ryzen na 3.5 GHz, i što je po meni bitnije SSD koji je u plejci ludački brz, te u ovoj igri učitavanja novih aseta (drugačije regije) traju par sekundi i zapravo je sve odrađeno u animaciji pa deluje fluidno bez ikakve pauze. Dalje, vidi se i ono što ja zapravo i želim od nove generacije konzola, a to je više stvari i dinamičnosti na ekranu istovremeno bez zastoja.
Vi koji imate plejku, blago vama