Xbox Series X

kupljeno 300 TRY preko enabe
na ms accountu promijenjena regija u tursku (sa upaljenim vpn-om) i kad idem redeem-at kod prepozna da je rijeci o 300TRY medutim javlja "We’re having trouble processing your payment and we’d like to get it sorted out"
mozda treba proci koji dan prije nego budem mogao redeemat

Jesi reedemao na konzoli ili mobitelu ?
Treba ići preko mobitela i uključiti VPN prije odlaska na:
https://account.microsoft.com/billing/redeem?refd=account.microsoft.com

Klasicno preko pc-a
Evo danas je uspjelo
Vjerovatno treba proc 24 sata nakon promjene regije

Zbog tvojih uputa i ovih turskih popusta sam uzeo previse igrica
A premalo slobodnog vremena imam
I to sve ogromne igre 😁

Gamepass sam uzeo Indijski i sve ostaje isto.
jel imas ti ili netko drugi vodic kako to napraviti, imam revolut i vpn spremno

jel imas ti ili netko drugi vodic kako to napraviti, imam revolut i vpn spremno
Na strani 74 ti je sve objasnjeno.

ako kupim xbox standard jel se ona moze koristit na pc-u? ili bas za komp moram uzet zasebno

ako kupim xbox standard jel se ona moze koristit na pc-u? ili bas za komp moram uzet zasebno
Standard je samo za konzolu. Moraš ili uzeti PC game pass ako trebaš samo komp ili Ultimate u kojem dobiješ i jedno i drugo.

a kad uzmem onaj gore ultimate sa cd keys kaj je netko linkao, jer mozemo zena i ja u isto vrijeeme igrat, na pc i konzoli
i jel mogu uzeti sa cd keys vise tih kodova, tipa 4 puta po 3 mj a da mi vrijeedi godinu dana

Moreš ih kupiti više slobodno, i ja sam - imam do 9/25 GPU.
Al štos sa cdkeysa, prije nekih tjedan dana 3mj GP-a je bilo 21€ kaj je vrhunska cijena, no već su reklamirali BF akciju sa još boljim cijenama...
Mislim si, onda čekam.
Da bi došel BF, a cijena 3mj 26€ :)

a kad uzmem onaj gore ultimate sa cd keys kaj je netko linkao, jer mozemo zena i ja u isto vrijeeme igrat, na pc i konzoli
Možete. Brat i ja tako šeramo (on na PC, ja na konzoli) i trebalo bi raditi. Nisam palio Xbox nekih 3 mjeseca, ali do onda je radilo normalno.
Potencijalno je problem ako se rastavite prije isteka pretplate

Mogući problem je igranje iste igre u isto vrijeme - ako je online multiplayer, može se ako i drugi korisnik ima XBOX live za online.
Ovisi i o igrama, neke daju da igraš u isto vrijeme na dva različita uređaja, a neke ne.

Forza Horizon 4 uskoro odlazi s Xbox Marketplacea i Gamepassa.
Sad je na 80% popusta.

jel nije logicnije postaviti konzolu na tursku i napunit gift cardovima i kupovat direktno na storeu a ne preko trecih strana tipa cdkeys i drugi
upalim vpn na tursku i cijene su i nize nego preko gamivo, a i da nije nize opet je procedura jednostavnija nego se bakčat sa kodovima

https://www.xbox.com/play/share/friend/zv7NMAjDZb moj profil pa slobodno ko zeli moze add da ne igram sam

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Pozdrav svima
Vraćam se ovoj temi nakon skoro tri godine koliko mi traje game pass koji uskoro ističe. Aktivirao sam ga na onu foru preko enebe turski gold pa konvertirao u ultimate. U međuvremenu sam i par igrica kupio preko enebe, sve za argentinu jer je bila najbolja cijena.
Zanima me samo ako me netko može uputit kako sada najpovoljnije obnoviti pretplatu
Isto tako ova fora s turskim storom je odlična... Može li se i za druge regije to napraviti, npr. Nigerija ili Argentina?

pozdrav svima,
može info gdje najpovoljnije kupiti Xbox Series X, gledao sam na onom gamershop-u ali ih nema na stanju. Vidio sam i preko njuškala neki shop u RI ali nemam pojma jesu oni ok (cijena 539 EUR + poštarina) ....
svaka preporuke ja dobrošla, hvala !!!!

Izgleda da je Microsoft smanjio proizvodnju jer je na dosta mjesta nedostupno. Ima na Amazonu.de za 575 sa COD MW3.
Da sam na tvom mjestu uzeo bih rabljeni za cca 350 eura. A ako baš mora biti novi, jbg.

ma ne mora biti novi, samo da nije demoliran. Vidio sam na njuškalu da se rabljeni prodaju za 500 EUR pa mi je glupo bilo radi 50tak EURA uzeti korišteni. Ako netko ima i voljan je prodat za razumnu lovu nek se javi na pm. Naravno uvijet je da konzola nije zraubana. Hvala.

Na kraju dana nije to mobitel. To je nešto što normalni ljudi stave na policu i rijetko miču. Ja sam prodao prošli tjedan svoju nakon 3 godine korištenja, izgledala je ko nova. Baš je kvalitetan komad hardvera. Kad sam gledao Njuškalo bilo ih je oko 400 eura. Ja sam prodao u roku 3 dana za 350 jer mi se nije dalo natezati za desetak eura. Tak da probaj poslati ljudima ponude pa ćeš vidjeti.

isto tako je kupio za 350e, i prodao za istu cijenu nakon par mjeseci

Ako moze mala pomoc. Planiram kupiti (na PC sa VPN ali koristiti i na xbox i na PC) indijski CORE od godinu. E sada... Da li moram i ultimate od 1 mjesec kupiti takodjer indijski ili moze onaj koji je slobodan za sve regije da bi napravio konverziju.
Kakav na kraju bude account, izvorno indijski ili postane od te regije koji uzmem na kraju ultimate. Je li na xboxu i PC mora biti onda indijska regija da bi pretplata radila poslije aktivacije sa VPN ?
Hvala unaprijed.

Ako moze mala pomoc. Planiram kupiti (na PC sa VPN ali koristiti i na xbox i na PC) indijski CORE od godinu. E sada... Da li moram i ultimate od 1 mjesec kupiti takodjer indijski ili moze onaj koji je slobodan za sve regije da bi napravio konverziju.
Kakav na kraju bude account, izvorno indijski ili postane od te regije koji uzmem na kraju ultimate. Je li na xboxu i PC mora biti onda indijska regija da bi pretplata radila poslije aktivacije sa VPN ?
Hvala unaprijed.
1 mjesec kupi direktno preko ms store
Ne razumijem ovaj dio kakav će acc biti, bit će onakav kakvog ga napraviš, regiju stavi njemačku (adresu neku random nađi na Google maps), ako budeš naručivao nešto od hardware preko xbox.de store poslati će ti na tvoju adresu u RH bez problema, tako i u slučaju reklamacija
Znači regija njemačka, upališ neki dobar vpn na Indiju i onda ideš na redeem stranicu, nakon što sva tri koda redeemaš gasiš vpn i na Microsoft stranici kupuješ 1 mjesec ultimate

Može li se i taj mjesec ultimate kupiti indijski?

Nisam siguran da će proći konverzija, mislim da prije neće nego hoće ali nisam 100%

Pozdrav, trebam klincu kupit jednu igru za xbox S.. davno sam uzeo preko uk regije ako se ne varam one turske kodove za gamepass ali je istekao..
Kak sad da najjednostavnije kupim igru/key preko kinguina ili nekog? Trazim global key ili uk key jel? I redimam prek xbox weba?

Kak sad da najjednostavnije kupim igru/key preko kinguina ili nekog? Trazim global key ili uk key jel? I redimam prek xbox weba?
Ja sam ima 100 godina na UK regiji i kada kupujem igre npr sa cdkeys, uvijek kupujem WW ili UK.
Mislim da bi trebale raditi i sa oznakom EU.