Xbox 360 - pitanja i odgovori

Može pomoć, kamo mogu nabaviti power kabel za xbox 360?
Dobio sam samo konzolu bez kabela, treba mi onan neki kvadratasti, radi se o fat verziji xboxa iz 2009. Neda mi se bas narucivati kad nisam ni siguran dali radi. Sve frendove sam već zicao,ali svi imaju noviju verziju sa onim okruglim konektorima.

trebali ikakav program za prebacivanje igrica sa usb za xbox360rgh

Pozdrav! Djeci sam kupila polovan Xbox 360 s kinectom. Gdje nabaviti online polovne igre na DVD?
S koje stranice naručujete... nova sam u ovome :)

Dobio neki stari XBox360, čini mi se da se ne može popraviti, al mene žični gamepad koji je došao uz njega. Stvarno volim ove XBox gamepade, dosta dobro leže u ruci.
Gamepad negdje gubi kontakt, da li se može njegov kabel skratiti na problematičnom mjestu i dal je prevelika zajebancija lemiti i spajati te žice? Dal je itko to radio?

To je obični USB kabel, nije neka nauka.

Znači ne bi tribalo bit ništa posebno
ok probam

ekipa, gdje kupiti onaj PC reciever za xbox 360 kontroler?

ekipa, gdje kupiti onaj PC reciever za xbox 360 kontroler?
Imaš receiver na Ali Expressu,. Nisu originali, ali su ljudi zadovoljni.

Mali naputak ako može. Googlaoo sam ne baš puno ali ništa brzo nisam našao. Imam xbox live acc plaćam ga PayPalom, kao lokaciju i adresu sam stavio UK. Na xbox one konzoli koju imam sve mi radi ok kupovina preko storea i, free igrice mjesečno (gold preplata) i ostalo. Konzola mi je super. Ali sad sam zbavio Xobx 360 E (zadnja verzija sa 500 GB) - polovna ko nova.. Sa istim tim acountom koji na One radi, ovdje kad se logiram ubije sučelje u pola nema appsa nema youtube-a i slično. Kao da kuži da sam iz ovog Balkanskog seoceta.
Ima li tko iskustva. Ima li tko nemodificirano konzolu s kojom mu rade appsi , youtube i sl? Kakakv account ima namješten?