myroman sri 13.11.2024 10:09

Početnik sam u korištenju PS4, uspio sam napraviti jailbreak (uspješno) i sad sam skinuo par igara da isprobam priču.

Čekam da mi stigne ext USB HDD pa da prebacim igre gore. 

E sad, zanima me kako se ext HDD ponaša u REST modu (zbog JB-a)? Da li se disk gasi kad PS4 ode u REST mode, ili disk cijelo vrijeme vrti?

Isto tako, da li se u REST modu smije odštekati disk da se naloadaju gore neke igre?

robogo sri 13.11.2024 13:12
myroman kaže...

Početnik sam u korištenju PS4, uspio sam napraviti jailbreak (uspješno) i sad sam skinuo par igara da isprobam priču.

E sad, zanima me kako se ext HDD ponaša u REST modu (zbog JB-a)? Da li se disk gasi kad PS4 ode u REST mode, ili disk cijelo vrijeme vrti?

Isto tako, da li se u REST modu smije odštekati disk da se naloadaju gore neke igre?

Eksterni disk u rest modeu radi cijelo vrijeme. Ako imaš igru instaliranu na eksterni disk i staviš konzolu u rest mode, i dalje će koristiti disk da bi updateao igre u stanju mirovanja.

Ili "otkačiš" disk kroz settings (ekvivalent "Safely remove" opciji u Windowsima) ili ugasiš konzolu skroz.

Ako si ga jailbreakao, ne vidim poantu rest modea kad sumnjam da jailbreakana konzola može ići na PS store (ili se varam?).

myroman čet 14.11.2024 11:16

JB je napravljeni s LAN adapterom koji mora biti zaštekan u LAN port i USB port a u drugi port je uštekan USB stick s Goldhen-om.

E sad, kad se plejka digne ja mogu odštekati USB stick i taj port će poslužiti za priključenje USB HDD-a (čekam da stigne s eBaya).

Zanima me još, da li se može iskoristiti interni disk (500gb) za downloadane igre? Kako ih presnimiti sa sticka ili externog USB HDDa?

marinn95 čet 14.11.2024 16:31

Ovako,trenutno imaš dvije metode koje funkcioniraju do 11.00, prijašnja koja je bila na 9.00 i zadnja od theflow-a pppwn (mislim da se tako zove). Ja dok sam imao ps4 pro, išlo je preko custom dns-a koje pronađeš na internetu i usb-a koji si sam napraviš sa Rufusom ili Win32 Disk Imagerom. Prvo postaviš dns, odeš na stranicu npr. (es7in1.site) preko preglednika od konzole, slijediš upute prema exploitu kojeg želiš i tjt, ubodeš usb kada treba.

EDIT: Zaboravio sam napomenuti zašto se stavlja custom dns. Budući da imaš i novijeg software-a od zadnjeg eksploatabilnog, naravno da ne želiš da konzola komunicira sa japancima i da se magično ažurira sama od sebe, općenito ease of use ali nama sada problem. DNS u ovom slučaju služi kao filter koji blokira potpunu komunaciju sa Sonyem ali ne i sa internetom, a budući da ti već imaš offline komplet nemaš problema, ili slijedi moju prijašnju metodu, ez su obe.
Nakon toga imaš debug settings u postavkama, a u debug settings imaš opciju package installer. Svoj legalni backup igrice koji si napravio () prebacuješ na prijenosni hdd ili usb, i s njega povlačiš preko package installera jer ti ga direktno očitava. Prethodno uređaj s kojeg prebacuješ mora biti u fat32 ili exfat formatu da ga konzola prepoznaje.

Prethodno pronađi link na internetu za skinuti Homebrew channel i preko njega si skidaš ostale programe kao tipa Apollo Save Tool ili ItemzFlow koji ti je kao custom launcher/file manager/save manager za igre.

Vrlo je jednostavno, jedan jedini preduvjet ti je da je konzola na firmware-u 11.00 ili ispod.

Poprati kanale Modded_Warfare, brutalsam, Modern Vintage Gamer je čak objavio, i ne možeš fulati.

myroman pon 16.12.2024 09:48

Kupio sam rabljeni PSVR preko Vinteda i sad ga pokušavam spojiti. To je inače, verzija 1 sa power buttonom na headsetu (a ne na kablu).
Uglavnom ja sve spojim prema uputama, onaj crni box se upali (bijeli svjetlo pulsira) ali kad pritisnem power na headsetu ne dogodi se ništa, nema slike. isto tako na PS4 u settings>devices nema VR opcije...
Dakle, moguće je da sam kupio pokvareni VR (ide meni na dušu).
Ima netko možda kakav savjet ili pomoć?
PS4 je jailbrejkani i radi OK, btw.

myroman uto 17.12.2024 09:47

Utvrđen je, izgleda, uzrok što naočale ne rade. Tip mi je prodao (na Vintedu) PSVR V1 interface box i PSVR V2 headset. A ta kombinacija ne funkcionira.

I sad.... Ima netko da se hoće mijenjati? Ili za box ili za interface...? 

silasara2 jučer 22:22
myroman kaže...

ak nije problem, gdje si skidao igrice, tj gdje ih ima za skinut?