Playstation 2

Slušajte
našao sam na njuškalu na PS2 Fat znate ,onaj debeli,širi , za samo 100 kn.
onaj tko ga prodaje kaže da je potpuno ispravan i da učitava sve igrice.
sada mi odgovorite jeli pametno kupiti to ili nešto drugo
Za sto kuna ne bi se puno mislio, ali više kao za kolekciju na kojem bi zaigrao neke stare klasike.

Da ne otvaram novu temu, a ova ima neki opcenit naslov, zanima me da li je moguce nekako spojiti ps2 da daje sliku na laptop(s time da na laptopu imam samo hdmi) ?

Da. Treba ti USB capture kartica.

skini ps2 emulator ako ti je jak komp i mozes sve igre na njemu igrat

Planiram uzet PS2 ne čipovan pa de mi recite šta kod njih odlazi većinom da znam šta ću ga pitati, i ono msm šta sve da pitam dali radi ispravno laser šta još recite da me ne zezne ?

Bok! Kako se na PlayStationu 2 može pristupiti memorijskoj kartici?

Ako je kartica ispravna onda u Browser izborniku.

Ako je kartica ispravna onda u Browser izborniku.
Pa da. Jer igram Need For Speed:Most Wanted i uvijek mi ju prepozna! HVALAAAAAAAA!

Da ne otvaram novu temu, pitati ću ovdje. Koja je trenutno stvarna vrijednost PS2 konzole? Nisam upućen, jel se rade još nove igrice za nju?

PES 2014 i FIFA 2014 su zadnje igre koje su izasle. Tesko da ce izaci koja, mozda kakav homebrew.
Ocekivana cijena bi bila od 50 (ne cita diskove i bez opreme ali se da upaliti) pa do 200 (sva oprema i sve radi) kn. Vise se ne isplati davati.

Bas ruzno od warez providera da nije dao upute...

jel zna itko nek bude dobar pa nek napise

skini ImgBurn, klikni na burn image to disc, odaberi iso (mds) file i sprzi.

Da ne otvaram novu temu treba bi mi laser za SCPH-90004 sa mehanikom i flat kabelom,pa koji bi mi preporučili.Na laseru ništa ne piše,a na mehaničkom postolju KHM-430CAA.Koji da kupim?Može i linkovi sa njuškala ili iz trgovine.

Brzo pitanje : koja je razlika izmedu god of war ako skinem s http://www.emuparadise.me/Sony_Playstation_2_ISOs/41 iso ima 6.0gb a s torrenta 4gb?

Vjerojatno fale FMV animacije da igra stane na single layer DVD.

Pozdrav, nakon jako dugo vremena izvadio sam svoj stari ps2 9004model. Znam da je cipiran i otvorio sam ga i ovo je vjv taj chip http://imgur.com/zJmKh5o, kad pokrecem neku igru s cda pise ono ps2 i onda toxic, pa sam sazno da je to vjv dms4 chip. Ja ne znam nis o tom chipou, gledam ima neki menu za bios. Jel mi neko moze ako zna objasnit malo vise o tom chipu, sta mogu sve snjime itd

U zadnje vrijeme poceo sam opet igrat igre na ovom cudo,trenutno god of war i dost daleko sam dogurao,ali posto kao dijete nisam bas cuvao diskove ovaj je zguljen i jednostavno mi se igra smrzne na odredjenom mjestu i ne mogu nista.
Posudio sam disk od navedene igre koji je u daleko boljem stanju,ali s njim mi ne prepoznaje save game sa mem kartice,zasto?

Prvo pokušaj prepržiti taj disk koji imaš.Možda ga pržilica proćita.Ako ne upali,skini tu verziju igrice pa sprži.

Ovo će biti ekvivalent dobitku na eurojackpotu, ali idemo probati;
prije cca 15 godina sam prodao svoj PS2, srebrni FAT model, sa dosta igrica i 1 joystickom, našli smo se u okolici Vž i konzola je otišla za Međimurje, dosta detalja da se kupac prepozna.
Ako je dotični na forumu i ovo čita molim da mi se javi, također, ako znate nekog tko se uklapa u priču, javite/spojite me.; htio bih otkupiti konzolu za arhivu, ako nije već negdje reciklirana
Slušajte
našao sam na njuškalu na PS2 Fat znate ,onaj debeli,širi , za samo 100 kn.
onaj tko ga prodaje kaže da je potpuno ispravan i da učitava sve igrice.
sada mi odgovorite jeli pametno kupiti to ili nešto drugo