Ukidanje tipke hvala

Ima logike, koji je uopće smisao tipke hvala za svaki post s linkom na neki glupi program

Ma pusti ih nek se igraju...tema koja se iz korisne pretvorila u farmu zvjezdica..-.-
Piše se i šta treba i šta ne treba, samo da bi se hvale dobile..
Jble vas više te zvjezdice, kao da je to bitno..

Ma pusti ih nek se igraju...tema koja se iz korisne pretvorila u farmu zvjezdica..-.-
Piše se i šta treba i šta ne treba, samo da bi se hvale dobile..
Jble vas više te zvjezdice, kao da je to bitno..
pa bitno je, one reprezentiraju najbolje forumaše, a ova ekipa to definitivno nije

u temi Nove verzije programa, ukine tipka hvala.
Mada ne patim koliko zvezdica imam ja sam delimicno bacio pogleda na temu i uocljivo je da neki nemaji nu punu godinu a vec su okiceni sa 5 zvezdica. Palcevi su dovoljni, cini mi se....
A zasto bi smetalo da nema HVALA na tu temu?

u temi Nove verzije programa, ukine tipka hvala.
Mada ne patim koliko zvezdica imam ja sam delimicno bacio pogleda na temu i uocljivo je da neki nemaji nu punu godinu a vec su okiceni sa 5 zvezdica. Palcevi su dovoljni, cini mi se....
A zasto bi smetalo da nema HVALA na tu temu?
meni nebi smetralo da nema hvala, samo palčevi su dovoljni

pa bitno je, one reprezentiraju najbolje forumaše, a ova ekipa to definitivno nije
Pa mislim, u principu podržavam ideju, iako neće proći. Tj. eventualno ju modovi presele u "Ostalo" gdje nema "Hvala", jer nema šanse da će se raditi izmjene u kodu radi jedne teme.
Iako, u par dana se već da shvatiti tko je kakav forumaš..zvjezdice su prilično nepouzdane (viš' mene lol)..
EDIT: Btw. možda te TD zbunio..sry, krivo stisnuh..:P

Nekad davnoTM bilo je Pitanje i Prihvaceno Resenje. Zasto su to ukinuli? (valjda su zlorabili ovo)

i ja se slažem s time. kao pokretač teme nisam mislio da će doći do toga, ali vidim da je izmaklo kontroli. tamo sudjeluje par forumaša čisto da dobiju "hvala" od drugih forumaša. kad sam vidio šta je na stvari sklonio sam se iz teme i tamo više ne sudjelujem

Dobit 8 hvala za jedan link i c/p mogucnosti programa?
I samo jedni drugima zahvaljuju
Star whores
Ne treba ukinut hvala, treba prebacit temu u Ostalo

Nekad davnoTM bilo je Pitanje i Prihvaceno Resenje. Zasto su to ukinuli? (valjda su zlorabili ovo)
Ovo se meni izrazito sviđalo i bile su podijeljenje teme na one koje su vezane uz neki problem, a ove druge teme su bile u aktivne teme.
Trebalo bi ovo opet omogućiti i dopustiti moderatorima da mijenjaju status teme,tj. neku tipku kojom će se ukinuti u toj temi ta opcija.

Ne zamaraj se s tim. Oni koji tu zele nabijati zvjezdice naci ce nacin (druge teme, paralell account, obiteljsko-rodjacke veze....) pa je mozda i bolje da u jednoj temi to rade nego da zagadjuju cijeli forum.
Osim toga zvjezdice ne znace nista. Ima tu forumasa (i administratora) sa 5 zvjezdica koje kao da su mjerilo gluposti a ima i onih kojima nakon 2 posta znas da su ok i imaju pokrice u onome o cemo govore a zvjezdica nemaju.
Evo npr. ja. pametan, lijep, skolovan, nacitan, i nadasve perspektivan ;)

Evo tipicnog wannabe "Forumas sa stazom i zvezdicama"
slika je sa teme "Nove verzije programa"

Haha...mario1990...
Meni nije jasno kak je taj čovjek skupio toliko zvjezdica u svega par dana...brži je od Wekyja..:P

Ne zamaraj se s tim. Oni koji tu zele nabijati zvjezdice naci ce nacin (druge teme, paralell account, obiteljsko-rodjacke veze....) pa je mozda i bolje da u jednoj temi to rade nego da zagadjuju cijeli forum.
Osim toga zvjezdice ne znace nista. Ima tu forumasa (i administratora) sa 5 zvjezdica koje kao da su mjerilo gluposti a ima i onih kojima nakon 2 posta znas da su ok i imaju pokrice u onome o cemo govore a zvjezdica nemaju.
Evo npr. ja. pametan, lijep, skolovan, nacitan, i nadasve perspektivan ;)
Izrazito samopouzdan da to mozda prelazi i u nesto drugo.
Tko ih sisa, nek rade sto hoce, tu su Moderatori, ako oni nista ne ucine - sta cu im ja.

Slazem se, ako odete na njegov profil mozete vidjet da nema nijednu pametnu temu otvorenu
A i uredno posta na toj temi, samo da skupi zvijezdice koje ne znace nista

A ja se pitam otkud odjednom tako mnogo forumaša sa šurikenima, a neki su relativno novi sa po 5 zvjezdica.
Šta fali, ako pomažu jedni drugima neka se zahvaljuju...

Trolam, i možda dobim žuti(Miro, morao sam), izgleda da algoritam za rejting ima propust.

čemu ova sugestija kada znamo da je neće ukinit. Kako si mislio da će se ukinit ta tipka na samo jednoj temi?

Mislin da je općenito taj sustav malo glup. Ne želin omalovažavat Domagoja, izrazito ga poštujen i svaka mu čast na forumu i formuli. Ali svi su primjetili da tipka HVALA najviše pridonosi rejtingu na forumu.
Bilo je pisanja o tome kako ovisi provedeno vrime na forumu, datum registracije (staž na forumu), broj poruka, broj tema ali mislin da se na kraju sve svodi na hvala.
Konkretno mislin da je taj slučaj najviše izražen u toj temi ali ima toga svugdi po forumu, također jedino rješenje je da se primisti u ostalo, jer ne može se na razini tema stavljat hvala, Domagoj je to davno bija govorija.

čemu ova sugestija kada znamo da je neće ukinit. Kako si mislio da će se ukinit ta tipka na samo jednoj temi?
Premjesti se tema u ostalo, tam nema tipke hvala

Haha...mario1990...
Meni nije jasno kak je taj čovjek skupio toliko zvjezdica u svega par dana...brži je od Wekyja..:P
Weky-u je trebalo oko 5 mjeseci....
On topic:
Vjerovao ili ne, danas sam bas prijavio tu temu i mislio sam otvoriti ovakvu, ali me nesto skrenulo s tog puta...
Evo pogledajte mene, pomazem ljudima, obozavan sam, 18 mjeseci tu, i zvjezdice su mi oduzimane tri puta (dakle, vec sam tri puta napunio 2 pune, pa mi je pola oduzeto). Ali nista strasno, jer ja sam Mentalist, a to ime na ovom forumu znaci vise nego 5 zvjezdica...
P.S.
Mora se naci nacin da se oduzmu zvjedice onim koji su ih tako dobili.

svaka mu čast na forumu i formuli. Ali svi su primjetili da tipka HVALA najviše pridonosi rejtingu na forumu.
Formula je skoro savrsena (da ne nabrajamo zasto) i cini se da su neku ukapirali da reagira na HVALA ali sudeci prema iskustvima iz realnog zivota ovakvi likovi obicno "puknu" i dobiju karton..

Premjesti se tema u ostalo, tam nema tipke hvala
jedino tako

A ja se pitam otkud odjednom tako mnogo forumaša sa šurikenima, a neki su relativno novi sa po 5 zvjezdica.
Šta fali, ako pomažu jedni drugima neka se zahvaljuju...
Eh..nekad je bilo svega par forumaša s 5 zvjezdica...Oly, Hyperion, Danny (još dok nije bio mod), jurluk i benko..čini mi se..i tada je formula bila najbolja. Nakon onog masovnog gubljenja zvjezdica zbog toga što su najbolji forumaši povisili prag, i pobune nadobudnih forumaša, nakon čega je Domagoj spustio kriterije za zvjezdice, počelo je ovakvo skupljanje zvjezdica u 3 mjeseca...

Ali nista strasno, jer ja sam Mentalist...
Ti nisi samo Mentalist, ti si moralna vertikala prema kojoj idem. Roden je novi Krleza......
Ti si matrica prema kojoj se moraju stancati novi forumasi.
Car! Divim ti se!

Kao što je rekao kolega Commodore te zvijezdice su čista pi*darija i ništa mi ne znače. Nakon ovoliko šaplastenja po ovom forumu znam sa kojim forumašom ima smisla ulazit u neku diskusiju i tko ima pojma u određenom "sektoru". Kakve zvijezdice, a onog koga sekiraju zvijezdice na internet forumu bi stvarno morao malo poraditi na svom životu...

Premjestiti u Ostalo, ili da netko od moderatora zada pravilo da se u temi smije pisati najviše jednom dnevno, te da se kartoni dijele onda čim netko prekrši to pravilo (ne mislim ako netko napiše post 15 sekundi prije dozvoljenog, al shvaćate šta želim reći).
A što se zvjezdica tiče, prava ekipa se ionako pozna na kilometar, odavno sam shvatio da zvjezdice samo lijepše izgledaju ispod avatara .

svaka mu čast na forumu i formuli. Ali svi su primjetili da tipka HVALA najviše pridonosi rejtingu na forumu.
Formula je skoro savrsena (da ne nabrajamo zasto) i cini se da su neku ukapirali da reagira na HVALA ali sudeci prema iskustvima iz realnog zivota ovakvi likovi obicno "puknu" i dobiju karton..
ja uredno dobijem karton svaki tjedan. nista lakse, objasnis tvrdoglavom administratoru da nije u pravu i onda on pronadje neki double post ili predug citat i zamoli kolegu da mi zalijepi zuti, jer bi jadno bilo da mi ga on dade :)

Hehe...ovi su mi najbolji..teorija zavjere rulz!
Poštovani. U dogovoru s drugim forumašima odlučio sam zatražiti da se u temi Nove verzije programa, ukine tipka hvala. U toj temi je stalno 5-6 forumaša koji konstanto stišću hvala jedni drugima, te time dižu rejting koji je predstavljen zvjezdicama. Neki od njih ne zaslužuju taj rejting, jer ga nisu ničime zaslužili. Ne krivim vas, nego sustav koji je zadužen za rejting. U ovom je slučaju podbacio