DrNasty čet 2.7.2009 11:40

Problem je sto imas sticky temu za stavljanje slika, kao i ovu temu, nisi ih pogledao, a obe su bile jasno vidljive na toj stranici gdje si kliknuo pokretanje nove teme. Ako, nakon sto probas postaviti sliku po uputama iz prethodnih tema, i dalje budes dobivao error, onda opises taj error i posaljes adminu foruma (u prethodne teme, ili ovu kad si je vec otvorio), da covjek vidi sta ne valja. Jer opis problema ''nevalja neki kod'' bas i ne pomaze.

nfsbaby pet 3.7.2009 09:12

Znam rješenje tvog problema...Ovako prvo moraš provjeriti u kojem ti je formatu slika ali obavezno mora biti u jpg,sliku nikada ne kopiraš drag and drop sistemom u text poruke nego otiđeš slike uz poruku-dodaj sliku s weba-upišeš url i opis slike(napominjem slika mora biti u jpg formatu) te zatim stisneš Potvrdi i to je to..

Domagoj ned 5.7.2009 21:38

Prvo, kod prijave bilo kakve greške treba napisati koju poruku TOČNO kaže, a ne reći "neku tamo s kodom".

 

Drugo, krivi kod nema veze sa ubacivanjem slika. To su dvije odvojene stvari (osim ako nešto ne radiš krivo, tipa ideš odvlačiti sliku unutar posta).

Hyperion čet 30.7.2009 12:26

Meni se javlja problem stavljanja slike sa interneta. Svaki put se pojavi ovaj error: Slika koju sam pokušao stavit je u JPEG formatu i rezolucije 640x480.



Nemam problema kada stavljam slike na forum sa računala.