nema_šanse3 ned 9.3.2008 00:01

Je li to zbog pogreške u web aplikaciji ili IE-u? Jer Microsoftovi programi, koliko ja znan nemaju bugove, to postoji samo kod onih Free Software igračaka i precjenjenih Appleovih dizajnerskih proizvoda.

 

I've got four words for you: I. Love. This. Company! Yeaaaahhhh!
naxeem ned 9.3.2008 00:18

Očito u aplikaciji jer da nije u aplikaciji onda bi 'problem' bio drugačije vrste i javljao bi se u 100% slučajeva i u drugačijem patternu.

Da bi znao skužiti problem moraš imati nekog pojma o tematici, a s obzirom da ga nemaš, zaista ne vidim svrhu tvog javljanja ovdje. Nabijaš spam i nakon crnog kartona?


Entrepreneurs are simply those who understand that there is little difference between obstacle and opportunity and are able to turn both to their advantage.
Tux Slave ned 9.3.2008 01:30

To je vjerojatno jer se IE nepridrzava CSS standarda i on dodaje neke svoje scheme.

Nije da se samo on nepridrzava(najgora je Opera po tom pitanju), ali takvi se problemi javljaju cesto.

Zbog takvih razloga prilikom izrada web stranica se moraju dodavati kojekakvi hack-ovi da radi normalno na svim browser-ima.


Arch user, Don't Panic!!!
naxeem ned 9.3.2008 12:09

Tux, pa ne znam. Samo sučelje foruma je izrazito jednostavnog koncepta i ne vidim nit jedan problem koji bi u ovom slučaju bio uzrokovan problemima u renderingu IE7-a, koji nisu rješivi.

Jedini stvarni problem (poveći doduše) koji IE7 trenutno ima je problem s renderingom margina i  paddinga, a to se rješava pametnom raspodjelom propertiesa.

Mislim da je ovdje baš u tome problem, ali na neobičan način, jer se problem ne pojavljuje uvijek. Zato mislim da je problem vrlo vjerojatno unutar logike renderinga stranice kod repeater kontrole.

Ponekad je problem tu, ponekad nije. Vrlo čudno. :)


Entrepreneurs are simply those who understand that there is little difference between obstacle and opportunity and are able to turn both to their advantage.
Dado_ZG78 ned 9.3.2008 12:28

Insomnija kaže...
Što je s ovim IE8? nije nešto! A sučelje je isto!!
 Pa sučelje je funkcionalno kako je i ne treba neke veće preinake tak i tak. Treba vidjeti s vremenom kako će se 'ponašati' u svakodnevnoj upotrebi u usporedbi s Firefoxom..

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2

tomi ku čet 5.6.2008 23:35

Noćna mora web developera je "kako će mi u IE izgledati?" Kad će doći dan potpune identičnosti, tj.kad će svi početi raditi po jednim standardima? Sanjamo... Na ovom forumu je utrošeno mnoooogo truda, za svaku je pohvalu. Vrlo je pregledan, logičan i dizajn je lijep(to je jedno te isto prema Marc Campbellu). Možda samo neki float:right, ništa strašno.