Problem sa doregistracijom kod komentara na bug.hr

Da ne otvaram novu temu, također imam nešto drugačiji problem s doregistracijom.
Ja sam je naime napravio ujutro (sve točno uneseno) ali mi neda objaviti oglas, već me upozorava da napravim doregistraciju...
UPDATE: riješeno još jednim popunjavanjem.

Forum mi traži neku "doregistraciju" kada pokušam ostaviti komentar na neki bug.hr članak?! Nije mi jasno sta treba da uradim...
Edit:
Možda sam trebao ostaviti screenshot. Uglavnom, već duže vrijeme ne uspijevam ostaviti komentar na bug sadržaje, i samo dobijem poruku da je neophodna "doregistracija" na desktop verziji foruma (ali je ne kontam sta treba da uradim) O_o
Zbog promjene zakonskih propisa - svi koji ostavljaju komentare na forumu moraju pri registraciji ostaviti svoje ime i prezime (uz izjavu da upisuju istinit podatak), pa je u skladu s time bila akcija za stare forumaše da dopune svoje podatke (u vrijeme kada je napisana ova poruka).
Ja sam je naime napravio ujutro (sve točno uneseno) ali mi neda objaviti oglas, već me upozorava da napravim doregistraciju...
UPDATE: riješeno još jednim popunjavanjem.
Sve što trebaš popuniti nalazi na tvojoj profilnoj stranici: https://www.bug.hr/account/profile
Očito si to uspješno riješio.

Test
Forum mi traži neku "doregistraciju" kada pokušam ostaviti komentar na neki bug.hr članak?! Nije mi jasno sta treba da uradim...
Edit:
Možda sam trebao ostaviti screenshot. Uglavnom, već duže vrijeme ne uspijevam ostaviti komentar na bug sadržaje, i samo dobijem poruku da je neophodna "doregistracija" na desktop verziji foruma (ali je ne kontam sta treba da uradim) O_o