Naslov tema bug online clanaka na forumu gotovo uv

Već je to negdje prijavljeno, ali to nitko ne čita mislim pa nema potrebe za ovime. Ovako zauzme manje mjesta u bazi kada je kraći tekst
Jednostavno ne čitaš takve teme i dobro, ja tako radim.
Ili kada sam na mobitelu, kliknem na neki članak i to je to od bug-a, idem na neku drugu stranicu pošto mi sve otvara u istom tabu, dok je na PC-u to drugačije.

Bug je valjda jedini portal u svijetu a mozda i šire gdje su naslovi odrezani, wtf.

Yebiga, nema se mjesta za više od 50 charactera u naslovu. Bug rula nadmoćno

meni to odavno izgleda bedasto, a mjesta ima napretek
Zavisi koliki ti je zoom stranice

meni je zoom 125%, ali da, već na 250% nema mjesta za više, a znamo da svi ionako drže zoom bar na 300% ili više

Ma već sam se ismijavao tome 100 puta na temama ali onda sam shvatio da je isto kao da se smiješ retardiranoj osobi, neumjesno jer jbg, nemaju kapaciteta to shvatiti.

meni to odavno izgleda bedasto, a mjesta ima napretek
Haha ali to se onda riješava drugačije, a ne da limitiraš bazu da može primiti 50 charova za naslov

Zamislite da ste toliko lijeni da godinama u frontendu ne možete staviti "..." ako duljina naslova prelazi 50 znakova.

A je i vama svašta smeta

Forumas kojem nešto ne smeta ne postoji

Postoji, PzKpfw, njemu je bitno samo da se zaleti i sa odskocne daske lansira ravno u dupe svim clanovima BUG redakcije.
Onda je najsretniji na svijetu i dan je potpun

Pardon, forumas kojemu nista ne smeta ili nije trolcina ne postoji
U naslovu teme bi trebalo pisati - Naslov tema bug online clanaka na forumu gotovo uvijek odrezan.
Nadam se da ovo nije namjerno jer ostavlja dojam dark patterna i clickbaitanja.