Zaporožac čet 1.8.2024 11:43

Primjetio sam da je na temi mobiteli LG (sticky) zadnji post napisan 2021.

LG više nije dominantan u svijetu mobitela, pa bi možda bilo mudro tu temu pobrisati i staviti nekakav drugi model.. koji je iza IPhone, Samsunga, xiaomi-a, Huawei-a ... trenutno peti proizvođač.

Ne smeta mi, nego, eto, kao nekakav prijedlog.

Miro pon 5.8.2024 04:20
Zaporožac kaže...

Primjetio sam da je na temi mobiteli LG (sticky) zadnji post napisan 2021.

LG više nije dominantan u svijetu mobitela, pa bi možda bilo mudro tu temu pobrisati i staviti nekakav drugi model.. koji je iza IPhone, Samsunga, xiaomi-a, Huawei-a ... trenutno peti proizvođač.

Ne smeta mi, nego, eto, kao nekakav prijedlog.

U podforumu Mobiteli / LG nema uopće sticky tema.

U grupi MOBITELI je sedam podforuma, samo pet za brendove (od kojih LG nema više svrhu, ali jedino što se može - potpuno maknuti cijeli taj podforum).

Ekipa koja tamo raspravlja je bila jako ljuta kada su svojedobno uopće i napravljeni ovi podforumi, oni žele samo JEDNU temu, jer im to olakšava praćenje i sudjelovanje.

Sada su foksirani na Pomoć pri odabiru mobitela

Naravno, to je pak od male koristi za nekog tko hoće konkretnu informaciju o nekom određenom modelu, jako teško će pronaći to što traži, mora postaviti pitanje i čekati odgovor (iako to što pita je možda netko već objasnio koji mjesec prije) itd.

Nije problem kreirati nove podforume za još dodatne proizvođače mobitela, ali je upitno koliko će se koristiti? (teme kreiraju sami forumaši)

Ivan M. kaže...

Već sam ja pisao o tim izdvojenim temama, ali koliko vidim još ništa nisu napravili po tom pitanju. 

Napravilo se ponešto u nekim popularnijim podforumima, ali u pravu si - ima još dosta toga za počistiti (mislim na sticky teme, ovo što Zaporožac piše, nema uopće veze sa izdvojenim temama).