EZY-E čet 28.10.2010 17:27

evo posto sve vise nas koristi smartphone dosao sam na ideju da se napravi aplikacija za bug forum.
na ideju sam dosao kad sam vidio da xda developers forum ima svoju aplilaciju i pomislio zasto i bug to nebi imao? :)
znaci tu aplikaciju sam zamislio da bude kao facebook aplikacija koju kad otvorimo dobivamo izbor izmedu aktivnih tema, tema u kojima sudjelujemo, tema koje pratimo, inbox-a i liste autora koje pratim.
sta mislite? :)

Skizzy čet 28.10.2010 17:31

Ideja je dobra samo treba okupit neku ekipu s bug-a koja zna to.

Lagano je okupit ljude samo održat projekt do kraja je teško je pol njih odustane znam iz iskustva.

Ali ako ih u ovom trenutku ima dosta zainteresiranih za pomoć samo naprijed.

Ja sam također tu ako trebate pomoć

Stoja čet 28.10.2010 20:37

Ako bi se mogao koristiti kompletan forum sa svim funkcijama onda bi bilo super, jer bi to znacilo da bi mogao lakse citirati, stavljati smiley-e ne bi morao stalno zoomirati u stranice i sl. Samo sto je to puno posla jer ovaj forum ima dosta svakakvih funkcija pa bi trebalo sve to nakrcati, a ako bi po funkcijama bio kao m.bug.hr onda mu ne bi vidio smisla...

Barem za android moze svatko raditi pa ako netko zna i ima volje moze probati uraditi, ja sam tek poceo uciti c pa neznam koliko mogu biti od pomoci, jedino kao beta tester sa desire-om ;)

Luka P. čet 28.10.2010 20:57

Mislim da je m.bug.hr stvoren da troši manje bandwidtha na mobitelu (uz pretpostavku da mobitel koristite dok niste u mogućnosti spojiti se preko wlana), a ne da stane na mobilni ekran. Ne vidim smisao te aplikacije ako bi bila natrpana svime i svačime.

 

Stoja čet 28.10.2010 21:04

Pa ima smisla, jer sve radi puno brze kada si u appu nego preko browsera. Ali treba puno posla uloziti u sucelje da je jednostavno a funkcionalno. Primjer bi ti bio da su ti tipke "TU TD Hvala" uvecane da lakse stisnes, za razliku di u browseru moram malo zoomirat da ne bi fulao i sl. Jos ako bi recimo imao poboljsano pregledavanje slika( lakse listanje/zoomiranje i jednostavnije ubacivanje linkova, app bi bio dosta funkcionalniji na mobu od desktop verzije, samo kazem puno posla je za tako nesto potrebno, ja bi se odmah sada toga uhvatio kada bi znao...

Šef čet 28.10.2010 23:44

+1!

XDA app uvelike olakšava surfanje onim forumom, ali on je ustvari modificirani/nadograđeni Tapatalk...
Na ovom bi vjerojatno trebalo više rada...
Kad bih znao kako, počeo bih raditi, ali nemam blage veze o tome...


Ako treba neki beta tester, evo me, ali i Forum ih je prepun...

proćerani uto 11.10.2011 17:07

A možda da skupimo novce nas par tu i platimo nekoj firmi da napravi, npr. njima.

Već sam izmjenio par mailova. ako nije skuplje od 500-600 kn, zašto ne, svatko da 50-60 kn tko želi koristi i projekt bi bio moguć.

U mailu su mi odgovorili da imaju trenutno puno posla ali ako se stavimo na čekanje da bi za mjesec dana ili manje mogli biti u mogućnosti krenut sa projektom.

Neznam dali bi za izradu aplikacije trebali neku potvrdu od bug foruma da se to smije radit ili nešto?

Hellmaker pet 4.11.2011 13:51

pozdrav,

 

nasa aplikacija je za android i  na marketu je od ozujka, vidjeli smo da je link vec stavljen gore na thread. Radi skoro sve sto ste ovdje napisali osim pregleda inboxa, isto tako mozete se ulogirati u forum i pisati postove, mozete citati teme koje pratite u kojima sudjelujete sve to direktno na homescreenu. Widget je za brzi pristup i direktno citanje vijesti i forum postova te odgovaranja, a aplikacijski dio je za surfanje kroz portal, te citanje vijesti, gledanje videa, takodjer je povezan s forumom da mozete direktno u thread vijesti i komentirati. I sve to je naravno besplatno :)

 

Aplikaciju konstatno nadogradjujemo tako da sve ideje , sugestije , itd... su dobrodosle pisite nam :

 

http://www.bug.hr/forum/topic/rucna-racunala/android-aplikacija-bugdroid-citanje-bugonline/92141.aspx

http://www.facebook.com/BugDroid

 

 

P.S. nazalost za iPhone jos nismo krenuli, ali kad budemo sigurno cemo portati ovu aplikaciju