Dud ned 5.4.2020 09:55

U potpunosti se slažem i podržavam. Usput bi htio napomenuti da bi bilo dobro da netko od admina prošvrlja forumom i pogleda gdje bi još trebalo dodati taj gumb, a i općenito bi bilo dobro da admini malo češće prošvrljaju forumom   

Miro sub 18.4.2020 21:32

To bi zahtijevalo premještanje teme u drugu grupu, znači ne samo u drugi podforum. A to znači i kreiranje nove grupe podforuma.

 

Ali možda to i ima smisla - ionako pišemo sve više o raznim električnim vozilima, pa i ne bi bilo čudno da kreiramo novu grupu za vozila općenito u kojoj bi onda bio i podforum samo za bicikle.

MrBlc uto 5.5.2020 08:30

Super početak, nadam se da će i nastavak ići u istom smjeru.

 

Sugestija - kreirati top teme za:

- odabir i kupovina bicikla

- vožnje i staze

- održavanje i popravci bicikla

 

Postojeću zatvoriti temu ili ostaviti kao nekakvu chataonu.

Preserverance sri 6.5.2020 11:35

Ja sam pomislio da bi trebala postojati notifikacije za "Hvala (ali kao  poseban kutak), da osoba koja ti je napisala neki prijedlog ili odgovor zna da si joj zahvalio. U večini slučajeva oni to vide tek kad pogledaju svoje stare poruke. Ne mora bas biti ono da skače kao poruka

Ali barem da vidi gore u čošku crveno (hvala notifikaciju) i kad pogleda da vidi tko mu se zahvalio.

 

 

 

 

Miro pon 15.6.2020 14:56
MrBlc kaže...

Super početak, nadam se da će i nastavak ići u istom smjeru.

 

Sugestija - kreirati top teme za:

- odabir i kupovina bicikla

- vožnje i staze

- održavanje i popravci bicikla

 

Postojeću zatvoriti temu ili ostaviti kao nekakvu chataonu.

 Nisam ti odmah odgovorio na ovo, nadao sam se da će se spontano dogoditi, ali kako nije - evo sada ipak reagiram.

 

Ja sam svakako sklon otvaranju top tema koje su jasnije fokusirane, kako bi se oni koji ne prate redovno glavnu temu mogli snaći i bez da joj posvete par dana čitanja.

 

No, obično je praksa bila da te teme kreiraju sami najaktivniji forumaši, da ne bi bilo da im moderatori "nameću na silu".

 

Hoćeš da u temi o biciklizmu postavimo anketu u kojoj pitamo ekipu slaže li se s ovim prijedlogom da se kreiraju tri nove top teme, a ova dosadašnja pretvori u pričaonicu?

MrBlc pon 15.6.2020 20:18

Ja sam predložio te tri prema pitanjima koja primjećujem, ali isto tako je moguće da će netko imati i smislenije prijedloge za anketu.

Spontano kreiranje tema bi upravo dalo odgovor na to koje top teme bi imale smisla, ali su ljudi još naviknuti na skupnu temu.