Zeppelin pet 16.8.2019 13:30
Bbop kaže...

Ima li itko ikakava saznanja/iskustava o Smart ninja tečajevima? Konkretno: https://www.smartninja.hr/web-development-1

Znam da se sve to može sam, ali uz posao bi mi bilo lakše/jednostavnije ići na tečaj, bar u početku. Malo mi je čudno da se radi Python u uvodnom tečaju, obično je svuda HTML, CSS i Javascript temelj pa onda sve ostalo.

 Pa doslovno na tom linku kojeg si dao pise da je prvi dio HTML, CSS i JS, a drugi dio je Python.

XANI sub 17.8.2019 12:25

Pozdrav, pohađao sam isti. Najiskrenije, meni je dobrodošlo da upoznam taj svijet. Znanje koje ćeš postići ovisi o tebi koliko ćeš raditi. Također, ako imaš bilokakvog predznanja HTML, CSS, preskoči 1 i čekaj 2. Samostalno malo poradi na PY. Zaključak, ako si tip osobe kojoj je lakše raditi u grupi s mentorom ovo je ok početak, ako si spreman možeš samostalno savladati početni tečaj putem YT, freecodecamp i malo googlanja. 

 

Za vise informacija imas PP

kokerdaniel pon 26.8.2019 14:32

Nije mi se svidio tečaj. Bidući da sam neko vrijeme doma učio Html, Css i Js, vidio sam da mentor griješi.

Prvo u pisanju html koda, nije opening i closing tagove napisao kako treba, bilo je tu još grešaka koje sam ja kao amater primjetio, a u grupi sam bio napredniji. 

Prije toga je kasnio 15min  a termin i još 20min je pokušavao spojiti se na projektor pa je odlučio pozvat kolegu sys admina koji mu je to riješio u 1min.

 

Ja sam dobio dojam da su neozbiljni, da ne zapošljavqju stručnjake programere nego amatere da vode taj tečaj.

 

Oduatao sam od tečaja.

SmartNinja uto 24.9.2019 11:23

Pozdrav, kokerdaniel. Žao nam je što ste imali loše iskustvo na tečaju - možete li nam poslati neke informacije o tome kada ste bili na tečaju (okvirni datum kada ste krenuli) da provjerimo o kojem je instruktoru riječ, da se ne bi ponovilo?

layz ned 14.6.2020 00:58

skoro sam upisao tečaj za development, i naiđem na njihov oglas za predavača iz kojeg je odmah jasno što se može očekivati i kako bi to sve skupa moglo izgledati:
https://www.smartninja.hr/careers

1) nigdje se ne spominju potrebne godine iskustva ni znanje koje predavač mora imati
2) kako bi uopće ljudi koji vode Smart Ninju (ako su to ovi nabrojani pod O nama: https://www.smartninja.hr/about) mogli provjeriti znanje koje predavač ima, pa nitko od njih ne zna programirati?
3) piše da nije problem ako predavača netko mora zamijeniti ili se mora odgoditi termin (?)
4) priprema za predavača prije predavanja je 30 min (?)

Udemy za 10$ ili Youtube za 0$ se čine nevjerojatno bolja opcija.