Hrvatski Telekom

MAXtv to go PLUGIN NIJE POKRENUT

zzXXy pet 3.4.2020 10:27

jel ima ko problem da se ulogira na max to go preko pc aplikacije?? na mobu max to go radi ok al preko pc neide od kad je potres bio u ZG! prepostavljam da je to di je izbio pozar onaj data centar od t-coma. ima ko kakih saznanja o tome!?

Amazon637 čet 9.4.2020 10:09
zzXXy kaže...

jel ima ko problem da se ulogira na max to go preko pc aplikacije?? na mobu max to go radi ok al preko pc neide od kad je potres bio u ZG! prepostavljam da je to di je izbio pozar onaj data centar od t-coma. ima ko kakih saznanja o tome!?

 To već ne radi oko 1 godinu

Kolacic čet 9.4.2020 12:02

Ja Sam se logirao preko pc aplikacije ali uspjelo je pokretati Programme tek nakon sto Sam iskljucio Antivirus.

Skrolanje ne funkcionira,nego moras u search napisati koji program zelis gledati.

Jadno za tvrtku te velicine.

Support je useless.

MUĆAK sub 23.10.2021 09:36

Odlučih neki dan isprobati Max Tv To Go na mobu i tabletu nakon registr. sve je prošlo OK. ali razočaran sam što su im svi programi u HD rez.a niti jedan nije u FHD  i to danas kad dosta mobitela i tableta podržava 2K rez.

Loše za 75 kn .

 

midzan21 sri 27.3.2024 00:55
Atomic kaže...

Ima li netko link za taj plugin? Kako je ovaj tcom u banani, pa treba ih protjerat sa kugle zemaljske. Pa napišite u tim uputstvima nešto retardi - jojjjjjjjjjjjjj!

 https://mojmaxtv.hrvatskitelekom.hr/ - više ne ide plugin već nova MaxTV aplikacija/web app/Android/iOS aplikacija, MaxTV to Go je gotov, nema održavanja od početka 01.10.2023 kad je kreulo u postupnu migraciju na novu platformu.

Atomic sri 27.3.2024 07:59

Hvala na odgovoru, nisam dobro napisao. Instalirao sam aplikaciju na Windows laptop i prilikom prijave u toj novoj aplikaciji mi izbaci error za plugin. Obratio se korisničkoj preko fejsa i zapravo brzo odgovaraju, unutar 15min su se javili i kažu da aplikacija nije za Windowse!? A čitav installer napravljen za Windows platformu.

 

Ovo je odgovor "Pozdrav. MAXtv aplikacija nije dostupna za korištenje na osobnim računalima. Ista je kompatibilna za Smartphone, tablet i Smart TV uređaje." - kažem opet, čudno jer je installer "windowski" - znači nemogu taj installer preuzet za android...uglavnom svašta.

midzan21 sri 27.3.2024 11:09

Meni je kao jednom od agenata telefonske podrške čim čujem - izbacuje grešku kod prijave na MaxTV to Go ili dosegli ste limit odmah prvo - trebate instalirati novu MaxTV aplikaciju i prijava putem Moj Telekom podataka.

A odgovor kojeg si dobio je vjerojatno automatski kojeg copy-paste radi ekipa s društvenih mreža, posebno od kad je krenula migracija na novu platformu i od kad je službeno plugin mrtav, već je web verzija u tijeku.

Atomic jučer 22:26

Hvala na odgovoru, nažalost nisam siguran što mi je činiti?

 

Dali radi aplikacija na windowsima? Ako da kako onda gledat MaxTV.

Dali će biti MaxTV aplikacija na smart tv-ovima? I ovo mi je potvrđeno ali nekako ne vjerujem.

 

Lp