Klan logo - koji program?

Pokušao sam napraviti logo za CoD 2 klan s Photoshopom, ali oću ubacit malo 3D-a, sad s kojim programom je to najlakše i najbolje napravit? S kojim programom uopće napravit logo za klan?
svi logoi se konceptualno prvo rade u vektoru. znaci illustrator ili corel draw

Instaliraj Photoshop CS4 ili CS5 oni ti podrzavaju 3D

Instaliraj Photoshop CS4 ili CS5 oni ti podrzavaju 3D
e aj prestani filozofirat. logoi se ne rade u photoshopu. NIKAD. mogu se doradjivati za neke posebne namjene po skici. i corel i illustrator imaju 3d opcije za rad sa vektorima. jer svi logoi se rade u vektorskom obliku. zasto? neda mi se objasnjavati. vec mi je puna kapa vas likova koj inekom covjeku radite logo u rasteru i onda kad meni dodje lik da mu napravim brosuru ili nesto moram jedan dan izgubit ili par sati na precrtavanje vasig gluposti. drzi se standarda ili nemoj uopce nista raditi.
isto tako jedan lik je za klan radio logo, kad je doslo do turnira i kad je trebalo logo stavit na majicu, op.. gle sranja. logo je u rasteru i velicine je nokta. PROBLEM. ne mozes stavit logo velicine nokta u rasterskom obliku na a4 format ili a3 format jer ga neces vise prepoznati.

E hvala puno, skida mi se Corel Draw X5, trebaju li mi kakvi tutoriali?

ma jok. ako si vec radio u paintu i slicnima brzo ces pohvatat konce. imas nodove i linije. desnim klikom na liniju pretvoris je u krivulju (to curve) i editiras po nodovima. jednostavno je.

ma jok. ako si vec radio u paintu i slicnima brzo ces pohvatat konce. imas nodove i linije. desnim klikom na liniju pretvoris je u krivulju (to curve) i editiras po nodovima. jednostavno je.
ok fala, znam PS pa cu valjda i ovo brzo skuzit :)

Instalirao sam CorelDRAW Graphics Suite X5, e sad tu ima nekoliko programa: CorelDRAW, Corel PHOTO-PAINT X, Corel CAPTURE X5 i još neki. E sad s kojim trebam napraviti logo? Pretpostavljam s DRAW? I nisam baš skužio kako napraviti logo..

Instalirao sam CorelDRAW Graphics Suite X5, e sad tu ima nekoliko programa: CorelDRAW, Corel PHOTO-PAINT X, Corel CAPTURE X5 i još neki. E sad s kojim trebam napraviti logo? Pretpostavljam s DRAW? I nisam baš skužio kako napraviti logo..
pa corel draw. imas linije i krivulje i crtas. ne kuzim kako nisi skuzio?! lijevi klik na boju ispunjavas objekt, desni klik na boju liniju bojas. uzmes samo i crtas liniju za linijom, zelis je zakrivit prebacis je u vektor. odi na youtube. budes skuzio

A jel mogu s njim pravit 3D logo?

A jel mogu s njim pravit 3D logo?
pa naravno covjece. kakvo je to pitanje?! u kojem danas vektorskom programu ne mozes?! :D

Bi li mi mogao netko napraviti logo klana, glavno da bude naziv klana "play4fun" zelenom bojom (može i neka druga), te ispod/pored/iznad toga "CoD 2 gaming clan from Croatia", najbolji nagrađujem, molim vas!

Bi li mi mogao netko napraviti logo klana, glavno da bude naziv klana "play4fun" zelenom bojom (može i neka druga), te ispod/pored/iznad toga "CoD 2 gaming clan from Croatia", najbolji nagrađujem, molim vas!
Probaj se sam poigrati s tim. Evo ja ti dam ideju: play zamijenis znakon za play, znaci trokutic koji siljak ima s desne strane, a 4 i f spojis u jedan znak - ova horizontalna crta na cetvorki ujedno ce ti, produzena, sluziti i kao horizontalna crta u slovu f. Sto s "un"? Tu bi se isto dalo nesko iskemiraju - ako pogledas, slova u i n su u biti jednaka, samo sto su zarotirana za 180 stupnjeav. Ta sloba vi mogla ici u krug i biti u negativu. Zapravo bi i znak za play mogao biti u negativu. I onda jos ispod svega napises naziv play4fun. Mislim... Stvarno... Sad sam ti zbilja sve rekao.

Probaj se sam poigrati s tim. Evo ja ti dam ideju: play zamijenis znakon za play, znaci trokutic koji siljak ima s desne strane, a 4 i f spojis u jedan znak - ova horizontalna crta na cetvorki ujedno ce ti, produzena, sluziti i kao horizontalna crta u slovu f. Sto s "un"? Tu bi se isto dalo nesko iskemiraju - ako pogledas, slova u i n su u biti jednaka, samo sto su zarotirana za 180 stupnjeav. Ta sloba vi mogla ici u krug i biti u negativu. Zapravo bi i znak za play mogao biti u negativu. I onda jos ispod svega napises naziv play4fun. Mislim... Stvarno... Sad sam ti zbilja sve rekao.
E hvala car si, sve sam skužio osim ovog u negativu , ma najveći je problem što ne znam radit u tim programima
pa ću to probat u Photoshopu

Ti si lud! Predobro je.
Druga mi se najviše sviđa, iako je i 3. dobra al je malo teža za skužit. Nego rekao sam da nagrađujem, a ne znam šta te zanima?

Jos malo razrada teme... Iz ovog se jasno moze prokuziti naziv.
Nagrada? Sumnjam da cemo se ikad sresti, ali ako se sretnemo, placas pivu. Eventualno, ako cete mozda raditi majice ili kape s logom, molio bih jednu za uspomenu. To je to.
Ako imate ili cete imati web-stranicu ili tako nesto, samo u impresumu ili gdje vec napisi da sam ja autor loga i stavi link na moju web-stranicu (www.mariobaksa.com).
Reci koji logo ti se najvise svidja pa ti to posaljem u vektorskom obliku i u rasterskom u visoj kvaliteti.

Jos malo razrada teme... Iz ovog se jasno moze prokuziti naziv.
Nagrada? Sumnjam da cemo se ikad sresti, ali ako se sretnemo, placas pivu. Eventualno, ako cete mozda raditi majice ili kape s logom, molio bih jednu za uspomenu. To je to.
Ako imate ili cete imati web-stranicu ili tako nesto, samo u impresumu ili gdje vec napisi da sam ja autor loga i stavi link na moju web-stranicu (www.mariobaksa.com).
Reci koji logo ti se najvise svidja pa ti to posaljem u vektorskom obliku i u rasterskom u visoj kvaliteti.
E puno hvala, za ovo dobiješ gajbu pive
Ako budemo radili majice, ali sumnjam, stiže jedna . Klan nam je, kao što sam naziv klana kaže, samo zabava, ali mogli bi i majice napraviti jer se skoro svi u klanu već duže vrijeme znamo. Nedorađeni web i forum za prijave za klan imamo, ali za sad na besplatnim domenama - play4funclan.tk i cod2play4fun.tk, http://www.xfire.com/communities/ckboyzz/, pa budem i tamo stavio logo, i naravno autora i tvoju web str.
Što se tiče logoa, još ću malo razmisliti između zadnje dvije, nekako su mi najbolje, al' još ne znam koju ću
EDIT: Ipak ću ovu zadnju, ljepša mi je. E još nešto čeg sam se sad sjetio, bi li mogao ubaciti "Press the "Play" button to be pwned"

EDIT: Ipak ću ovu zadnju, ljepša mi je.
Koja je tebi zadnja? Treca u prvom stupcu (ova s pisanim slovima play) ili druga u drugom?
E još nešto čeg sam se sad sjetio, bi li mogao ubaciti "Press the "Play" button to be pwned"
A ono... Mogu ti ubaciti, ali ono... Mislim da i to na ovom logou bilo suvisno. Mogu ti zapravo poslati dva - jedan s tim tekstom, drugi bez. A uostalo, posto cu ti poslat vektorske datoteke, ti si lako poslije mozes dopisati taj ili neki drugi tekst. Logo sam radio u besplatnom InkScapeu - znaci, tim programom ces otvoriti datoteku, a te nekakve sitne izmjene ces vjerujem moci i sam napraviti.

A ono... Mogu ti ubaciti, ali ono... Mislim da i to na ovom logou bilo suvisno. Mogu ti zapravo poslati dva - jedan s tim tekstom, drugi bez. A uostalo, posto cu ti poslat vektorske datoteke, ti si lako poslije mozes dopisati taj ili neki drugi tekst. Logo sam radio u besplatnom InkScapeu - znaci, tim programom ces otvoriti datoteku, a te nekakve sitne izmjene ces vjerujem moci i sam napraviti.
haha, nisam ni skužio, ovu ću s pisanim slovima. Ok može 2 verzije. Budem navečer instalirao taj program te se malo pozabavio time. Datoteke mi pošalji na ... ili u uploadaj na rapidshare..

Poslao sam ti. Ako SVG-ove neces moci otvoriti pomocu Inkscapea, onda znaci da si skinuo (pre)staru verziju Inkscapea. Ja koristim development buildove, koje inace mozes skinuti s ove adrese: http://inkscape.modevia.com/win32/?M=D
Obrati paznju na datum i to da .7z arhiva nema -dbg u nazivu. Konkretno, trenutna zadnja verzija ti je ova pa mozes jednostavno kliknuti na taj link. Kad ilustraciju/logo zelis spremiti kao PNG datoteka onda ides na File > Export, a ne na File > Save As. Ma, vjerujem da ces se snaci.
BTW obrisao sam tvoju e-mail adresu iz poruek (mogao si mi je poslati i preko privatne poruke), da ti je neki spammer ne pokupi s foruma - preporucam ti da ne ostavljaj svoju e-mail adresu na javnim mjestima.
BTW 2 na forumu izbjegavamo koristiti servise poput RapidSharea, zbog odbrojavanja i drugih razloga. Upravo zbog toga imamo temu, doduse unutar podforuma Programiranje, nazvanu "Dijeljenje svojih uradaka s drugima" u kojoj se navode preporuceni servisi - recimo Dropbox, koji osim brojnih pogodnosti omogucava i dijeljenje direktnog linka na datoteku te nema odbrojavanja.

Javi kad logo integriras u stranice, da vidimo kako je to ispalo.

Javi kad logo integriras u stranice, da vidimo kako je to ispalo.
Evo instalirao sam program, mislim da ću promjeniti samo boju pozadine i eventualno font al nisam siguran. I budem javio kad stavim na stranice.

Evo stavio sam na xf stranicu http://www.xfire.com/communities/ckboyzz/, ne znam još hoću li stavljati na forum i web jer nije baš posjećen ni aktivan tek tako da imamo, evo još jednom hvala za ovo, na stranici na xf sam stavio Logo made Mario Baksa i web str., možeš pogledati
Pokušao sam napraviti logo za CoD 2 klan s Photoshopom, ali oću ubacit malo 3D-a, sad s kojim programom je to najlakše i najbolje napravit? S kojim programom uopće napravit logo za klan?