HD 7950 Club

Neki dan sam se rastao od svoje. Vjerno me služila tri godine.
prodao ili je izdahnula?
Prodao. Ubost ću 980 Ti zbog 4K monitora.

jedan vent mi je riknuo na xfx 7950, može preporuka novog hladnjaka kompatibilan sa grafom,
set od dva venta je min 25$ na aliju i neda mi se čekat da to stigne iz kine, accelero xtreme je prevelik
ako netko zna da li paše twin turbo II?

jedan vent mi je riknuo na xfx 7950, može preporuka novog hladnjaka kompatibilan sa grafom,
set od dva venta je min 25$ na aliju i neda mi se čekat da to stigne iz kine, accelero xtreme je prevelik
ako netko zna da li paše twin turbo II?
Ne bi išlo kolko vidim iz ove teme na overclock.net jer ti treba adapter da se gpu i baza dodiruju.

Ne bi išlo kolko vidim iz ove teme na overclock.net jer ti treba adapter da se gpu i baza dodiruju.
navodno i sa bakrenom pločicom opet ne nasjeda kako bi trebalo

jel ima netko ovu karticu na 2560x1440 rezi?
planiram uzet takav monitor i jedino sto igram je world of tanks pa me zanima kako to ide.da nebi dao brdo love za monitor i na kraju dobio losiji rezultat

jel ima netko ovu karticu na 2560x1440 rezi?
planiram uzet takav monitor i jedino sto igram je world of tanks pa me zanima kako to ide.da nebi dao brdo love za monitor i na kraju dobio losiji rezultat
All HD 7950s support a max resolution of 2560x1600 on up to three monitors. With a multi-stream hub, using the mini-DisplayPort 1.2 sockets, the card can power up to six screens
- DisplayPort 1.2
- Maximum resolution: 4096x2160 @ 60 Hz per display
- nebi trebao imat nikakvih problema osim možda smanjit detalje
http://www.amd.com/en-gb/products/graphics/desktop/7000/7900#

Ekipa ,nakon dogog i vjernog rada otišao mi je jedan ventilator.
Znate li gdje mogu nabaviti novi,ili neko kompatibilno hlađenje za xfx hd 7950,hvala.

Znate li gdje mogu nabaviti novi,ili neko kompatibilno hlađenje za xfx hd 7950,hvala.

http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xxfx+hd+7950+fan.TRS0&_nkw=xfx+hd+7950+fan&_sacat=0
ti su neki dosta skupi,i ja sam naručio na ebayu upravo danas ove za sapphire hd 7950 pa ću promjenit,postali su prebučni tj. očito jedan od njih je otišao

Danas mi stigli novi ventilatori sa ebaya.
Sve radi,ali mi je lik podvalija polovne za nove.

Danas mi stigli novi ventilatori sa ebaya.

koji model kartice imaš i proizvođač? kako ide zamjena i instalacija? ventilatore drže tri šerafića jel tako? skidal sam već cijelokupni hladnjak ali nisam ovu plastiku
meni bi trebali doć Estimated delivery : Thu. Feb. 9 - Thu. Mar. 2

Moja xfx hd 7950 sa 2 ventilatora.
Samo se ventovi skidaju ,svaki vent je na tri mikro šarafiča koji nisu magnetizirani,pa me to malo zajbeba..
Bio mi je i problem odspojiti konektor kojim su oba venta spojena,drži muški.
I na kraju spojiš na konektor za napajanje na grafi.
Za moju grafu nije trebalo plastiku skidat.

Moja xfx hd 7950 sa 2 ventilatora.
Samo se ventovi skidaju ,svaki vent je na tri mikro šarafiča koji nisu magnetizirani,pa me to malo zajbeba..
Bio mi je i problem odspojiti konektor kojim su oba venta spojena,drži muški.
I na kraju spojiš na konektor za napajanje na grafi.
Za moju grafu nije trebalo plastiku skidat.
evo promijenil sam i ja ventilatore,sve sam moral skidat jer drugačije nejde,najprije kompletni hladnjak a onda i plastiku tj. onaj oklop,dosta je sve zeznuto jer oni kabeli smetaju prilikom instalacije ventilatora a sapphire baš i nije ostavil previše mjesta za organizaciju,sve je natisnuto, itd.,šerafići su mi se držali za šerafciger,namagnetizirali su se i svaki je držal,konektore i nije bilo veliki problem isčupat i nazad spojit,i stavil sam na kraju i novu pastu,tj. morao sam

Pozdrav,evo pokvarila se moja xfx hd 7950,pojavile se neke vertikalne linije na ekranu.
Zanima me koja je nova grafa sada te iste snage,netreba mi ništa jače,igram smo stare igre,cod4.far cry 3,4. .?

Zanima me koja je nova grafa sada te iste snage,netreba mi ništa jače,igram smo stare igre,cod4.far cry 3,4. .?
https://www.techpowerup.com/gpu-specs/radeon-hd-7950.c307
Ni jedna :D
Skrolaj tabelu sa slike

Hvala,otkad sam kupio hd7950,nisam pratio razvoj grafučkih,tako da mi he sad sve nepoznato.

Moguće da ti je otišao monitor, vertikal linije ukazuju na to.

Otišlo mi napajanje i grafička, imam grafiku i na procesoru,pa sad tako imam sliku,monitor je ok.

ja sam svoju zamjenio za rabljenu rx580 prije cca 2 godine, cca 600kn je bila

Moja xfx hd7950 opet živi,nakon 10min u pečnici na 200 c.😁

Nemoj samo to raditi u pećnici koju koristiš za spremanje hrane...

A inace po kucama imao pecnicu sa strane samo za pecenje grafickih kartica.

A inace po kucama imao pecnicu sa strane samo za pecenje grafickih kartica.
Vjerovo ili ne, imam staru peć koja služi za zagrijavanje ploča, i pećenju matičnih... A ne radim to često ko nekada. Ne smeta, nek bude.
A ima tu i nekolicina kolega s foruma koju su imali one malene peći ko mikrovalne za takve stvari...
To ti je po meni isti vrag ko da kažeš da nemaš lemilicu doma, a baviš se strujom, hardverom, i sl stvarima...
Nemaju svi, ali eto, lijepo sam htio čovjeku reć da ne ispušta otrovne pare u pećnicu di radi hranu si.. Ali mora se nać neki kompleksaš

Nisam kompleksas…mislim da su vremena pecenja grafika iza nas ali eto vidim da nisu..ne vjerujem da dobro prozracivanje i pranje pecnice ne moze rijesit otrovne pare koje se dobiju prilikom pecenja…a i grafika se ne pece ko odojoka par sati..tako da…

ups

Tako da... Ne peku se samo grafičke kartice, znači griju, peku, se razno razne ploče koje imaju problema s lemom, fluxa doma tekućeg imam sigurno još uvijek par kila. S time da sam se prebacio na autoindustriju zadnjih 10god, pa bilo je i auto ECU-a, modula abs-a, nema šta se nije "peklo". I nisam jedini koji to radi, iz tih auto fixeva je izašla ta fora s grijanjem GPU-a.
Nisi upućen, i soliš pamet, a nema potrebe za time. Ovo nije reddit.
Ja sam kolegi samo dobronamjerno upozorenje dao, jer vrlo dobro znam kakav miris ima ga pećnica koju koristim isključivo za to. A sigurno ima još kolega s foruma koji se slažu s time.
Neki dan sam se rastao od svoje. Vjerno me služila tri godine.
prodao ili je izdahnula?