Komentari (pohvale&kritike) vaših fotografija

Šta ne postoji tema Vaša najbolja digitalna fotografija. Tamo se isto dosta komentira. Ali OK
Evo vam ih na žrtvenik

otvorila sam ovu jer tamo kad nešto skomentiraš dobiš po nosu
ono je tema za vaše (i po vašem mišljenju) najbolje fotografije pa neka takva i ostane, usprkos postojećim komentarima. tako održavamo mir u kući.. tko želi komentare - ovdje, tko ne želi - tamo. i svi hepi, zar ne?

Hvala F1-IVO na komentaru.
Draenei, sada sam shvatio zašto ova tema!

Hvala F1-IVO na komentaru.
Draenei, sada sam shvatio zašto ova tema!

Koji ti je mail (reza 1600 x 1200, ili punu rezu)

Ajde molim te ukljuci da ti mogu poslat PM jer nebi bas pustao mail javno.Moze slobodno 1600x1200.

Mislim da sam gu uključio

Sve je u redu, mogao si još malo zatvoriti blendu da cijela pčela bude u fokusu

Sve je u redu, mogao si još malo zatvoriti blendu da cijela pčela bude u fokusu

Koji je objektiv?

Koji je objektiv?

da, da, pčelica i cvetek nedovoljno oštri, šteta. al nije do tebe, okej... inače, lijepo zamućena pozadina, jednolična ali ne i dosadna. možda da je blenda mrvicu zatvorenija, za malo dublji dof :)

draenei ajde nam ti daj neku fotku (kada nitko drugi neće)

svaka čast što se netko sjetio otvoriti ovakvu temu, meni je iskreno draža kritika jer zbog nje sljedeci put napravim bolju fotku...

Zanimlji su ti ove trešnje (jesu jel?). 2. mi se najviše sviđa

Je trešnja je.
Kad gledaš iz daleka izgleda koda je netko obložio grane vatom.
Ma za jeftinu kameru slike su super.
Ova druga je dosta zumirana.
Meni cist dovoljno za to kaj ju trebam

Evo par mojih slikanih jucer.
Kamera je jeftinjara Benq DC E820

Evo par mojih slikanih jucer.
Kamera je jeftinjara Benq DC E820

Evo da se i ja prikljucim na zrtvenik :)za pocetak stare fotke, posto s pentaxijem jos nisam krenul u odradjivanje ideja, nasrecu godisnji je drugi tjedan vec :)=
sve fotke su slikane sa olympus fe-110, znaci obicnim tzv idiotom, jedna je u zoloskom, a 2 su fotkane iz vlaka u pokretu
mozda nisu dovoljno ostre, ali eto :)

Pregeometrijski zato što sam u doba škole imao štrigu iz matematike . Hvala na kritici btw

...da se svi skupa suzdržimo od komentiranja i kritiziranja na temi Vaša najbolja digitalna fotografija
dakle, ovdje idu samo one fotke za koje želite da budu komentirane!
ako niste sigurni jeste li dobro kadrirali, ako vas zanima drugo mišljenje, ako, ako, ako......
znači, fotka je u ovoj temi da bi bila komentirana, a mi smo ovdje da kažemo svoje mišljenje u svrhu eventualnog poboljšanja fotografije.
i molim, bez durenja, ljutnje i prepucavanja, kritika će uvijek biti. cilj teme je učenje i poboljšanje naših fotografija, za one koji to žele
PRAVILA
1. malo truda uložiti pa davati konstruktivne komentare. ako vam se sviđa napišite što vam se sviđa. u suprotnom napišite što vam se ne sviđa.
od komentara poput "divno, predivne fotke, baš mi se sviđa" nitko nema previše koristi. ako ništa drugo, bar onda dopišite "meni je odlična fotka, sviđaju mi se boje".
2. molim vas, stavljajte jednu fotku po postu za koju želite komentar, radi lakšeg praćenja i fotki i komentara.
DODATAK!!
Zamolio bih sve forumase koji postaju tudje fotke zbog dodatnog misljenja da navedu autora i izvor doticne fotke ili ce one biti izbrisane.
Takodjer molim forumase koji sa sigurnoscu znaju porijeklo odredjenih fotografija da mi ukazu na iste zbog njihovog uklanjanja.
Ne zelim ovu temu zagaditi neovlastenim postanjem tudjih fotografija kao ni mogucim svadjama.
Hvala