Fotoaparati

Error 99 na canon 1000d (rebel XS)

Lacko čet 16.9.2010 22:49

evo znaci cura mi ima dotićni fotoaparat... i prije 2 dana njoj se izbacio error 99 ... i slike ako ih uspie slikati su pomjesanih boja itd....

na fotić je stvarno pazila i sve.. garancija je istekla prije 9mj u pevecu -.-

probali smo napraviti updejt softa ali nije pomoglo iako pise da pomogne u nekim slucajevima pa ako neko zna nesto malo vise o tome svemu da pomogne.. jer je hitno

i ako neko zna di je mala bateirja za memoriju i sat... da i nju probamo izvaditi

Lacko ned 19.9.2010 23:22

a ocigledno ce morati jer je sada full spaljen hehe

stari od cure je iso  drk... non stop tako da vadi abteriju dok je upaljen fotic i sada se fotic ne zeli upaliti uopce.. ni komp ga ne prepoznaje ni crvena ledica u kutu ne zasvijetli nista...

a na jednoj stranici anso da pise da je druga baterija koja je zaduzena za memoriju smjestena u isto kuciste di i glavna baterija ali nema aj nigdlje heheh

Perpetum sri 22.9.2010 10:37

U Hondolovoj je servis dosta los nosno dugo se ceka pa su zato slovenci za nas kretene Hrvate napravili servis blize nama u Brezicama .

To je sto se tice servisa a Bara ti kao ljubitelj crno zutog moras shvatit da je Canon dobar aparat kao i BMW i Audi ili ti Mercedes u autima .

Kod kompakta je Canon u svakom slucaju najbolji ovi mali idiotici od fotica su Canonovi najbolji u odnosu na tvog miljenog branda .

Dok kod dslr je pravi rat i to je smisao digitalnog svijeta da nema monopola .

Tko voli jedno a tko drugo nek izvoli .

Ti si Njikonjaš a ja volim Kenjonjaše Smijeh.

LP!

robisierra92 sri 22.9.2010 11:19

moj canon je bio u hondlovoj na servisu prošle godine u 12. mjesecu, radilo se o čišćenju senzora. odradili su mi to za dva dana, i nemam nikakvih primjedbi na to. nikakve druge zahtjevnije servise nisam radio kod njih, jer srećom još nikada nisam imao potrebe za tim.

a primijetio sam da bara već jako dugo pljuje po tom servisu, ali ne mogu pronaći nigdje tekst ili komentar zašto, pa bara ako bi bilo ljubazan da mi pojasniš (ili nama) u čemu je problem kod tog servisa, ako je stvarno u k, da se i ja prebacim kod slovenaca.

glede canon vs nikon, ja imam canone, oduvijek, a poznajem puno ljudi, koji posjeduju nikone - nikada niti iz jednih usta nisam čuo niti riječi rivalstva, i osobno mi ide na k to prepucavanje "čiji je bolji". da mi u ruke padne d700 rado bih ga prigrlio, nemam ništa protiv nikona, i ako kao što sam već rekao da sam dugogodišnji "kenjonaš".