ZovemseZoranidolazimizRijeke sri 29.9.2021 11:34

 

Baš sam jučer pogledao film s Ryan Reynoldsom. Nemam pojma, iskreno film mi je bio skroz bezveze, trudio sam se završiti ga.

To je valjda namijenjeno klincima do 15 godina isl. jer su fore unutra skroz infantilne čak i za prilično jeftin američki humor. A i općenito se radi o tome da je on NPC u massive multiplayer online igri (pa što onda očekivati za koga bi bio film), ja sam to tek u toku gledanja filma shvatio; Vjerojatno ga ne bih niti išao pogledati da sam znao o čemu se radi film.

 

Da li se vama dopao film? Čitam na internetu svi ga hvale (na RT 80% kritike i 94% gledatelji), ali eto, o ukusima se ne raspravlja a očito to nije niti mjerilo da li je film dobar ili ne.

nike098 sri 29.9.2021 11:41

Nisam ga gleda, ali danas su ti marvelovi filmovi najbolje ocjenjeni, došla je smjena generacije di marvelovi junaci mlate novce. Meni jedino spiderman je dobar, par drugih sam provao gledat ali nije ta vrsta filmova za mene.

imsonotgonnatellyoumyname sri 29.9.2021 13:56

Jedva gledljiv. Jedini razlog zašto smo ga istrpili do kraja a ne otišli iz kinodvorane je zato što je kino bilo prazno pa smo mogli prigovarati na glas.

Jedini imalo dobar dio je bio pri kraju, onaj fajt sa 1000 referenca, no stvarno su mi zasmetale Marvel reference. Film je baš lowest common denominator. Trebalo je biti više referenci na kultne igrice.

A onaj dio sa jutuberima, stimerima i ostalom djecom je bio vrlo susraman.
No svi smo na glas prigovorili kad su napravili Portal usred zraka, a ne na bijeloj površini.

 

Nekih 3/10 bi rekao. Meh, graniči sa loše.

Damir22 sri 29.9.2021 20:00

Ili sam ja nesto propustio, ili je ovaj film pravo bezveze.....

 

Tri smijesna momenta, koji i nisu toliko smijesni jer su totalno predvidljivi i tocno znas sto ce se desiti, prica besmislena, likovi iritantni....

 

Iz nekih sturih informacija koje sam pokupio usput tijekom vremena, ocekivao sam neki dublji sf, nesto u stilu matrixa, dark city-a, ono, neka dubina price, zivot u simulaciji (igri)...... mozda sam si ja to tako zabrijao, no, ispala je totalna dvosatna kakica od filma....

midzan21 čet 30.9.2021 09:07

pogledao rani release kojeg sam nekako skinuo na stranicama. film nije po mome, al je recimo gledljiv uz koju kraću pauzu da pogledam mailove i poruke i uz 1.5x brzinu u vlc-u. ocjena je nit lijevo-nit desno 5/10.

 

Filox uto 5.10.2021 16:34

Šta je vama ljudi, meni je film bio odličan. Pretpostavljam da vam je glupa osnovna ideja o samosvjesnom NPCu... da je bilo koji drugi glumac, tesko da bi film bio iti malo dobar, ovako s deadpoolom u glavnoj ulpzi, meni je film bio odlican. Lagano štivo za smijat se, neozbiljan, a zabavan.