Inuyashiki (TV Mini Series 2017)
https://www.imdb.com/title/tt6340502/
Ponovo bingao. Super anime. Malo disturbing.
Redline
https://www.imdb.com/title/tt1483797/?ref_=fn_al_tt_1
Ako slucajno netko nije pogledao. Ja vec par puta gledao.
Dead Leaves
https://www.imdb.com/title/tt0439533/?ref_=fn_al_tt_1
Par put gledao. Traje samo 45 minuta. Jako spicen anime. Necete gledati nikad nista lude :D .

Pogledao/gledam:
Claymore - Ovaj anime mi je bio otkriće. Odlična atmosfera / lore svijeta i anime stil a posebno napredak priće. Nebih vam preporučio početi gledati u kasnijim satima ako morate u jutro rano na posao :). Također gledajte uzeti u obzir "CTR" verziju.
Casshern Sins - Imam još nekoliko epizoda za odraditi. Ovo je više "slow paced" anime naspram npr Claymore; iako nije loše balansiran. Pratimo našeg junaka Cassherna kroz svijet bez nade ljudi i robota kakvom se nitko nije nadao, tko je kriv, što se desilo? Sve će se valjda saznati na kraju a do tada uz epizode pune nepravde, pohlepe, osvete i sebičnosti; čemu je povod samo jedan cilj....
Boku no Hero Academia - dali se isplati ovo više gledati? Mislim da sam stao negdje na polovici pete sezone, i čini mi se da su počeli prilično zavlačiti naspram prvih.
Sinoć pogledao prve dvije epizode Inuyashiki. Vidim da će biti svega tu :D

Saikyou Onmyouji no Isekai Tenseiki ovo je jako dobro. 9/10
Eiyuuou, Bu wo Kiwameru Tame Tenseisu: Soshite, Sekai Saikyou no Minarai Kishi ovo je remek djelo zasada, fan service, al twisted. 10/10 apsolutno savršene 2 epizode.
Benriya Saitou-san, Isekai ni Iku u redu, vrijedno gledanja, barem meni
Nokemono-tachi no Yoru isto dosta dobro. I više od toga, uživanje.
Tokyo Revengers: Seiya Kessen-hen znam da je dobro, ali ne gledam. Pročitao mangu do kraja, srećom je gotova. Ne gledam jer je teško za gledat, volim vesele stvari. Definitivno ću pogledat kad sve izađe, ali preporuka. Naravno ima i 1. sezona.
The Misfit of Demon King Academy Ⅱ tu se nema što reć. Druga sezona Anosa. Trash OP, preludo. Mali spoiler kad lik kaže u prvoj sezoni, jesi li mislio da ću umrijeti ako me ubiješ, ludnica.
Isekai Nonbiri Nouka ok je, isplati mi se pratit.
Inu ni Nattara Suki na Hito ni Hirowareta. (Uncensored) DA!
Hyouken no Majutsushi ga Sekai wo Suberu isto jako dobro, pratim obavezno.
Tensei Oujo to Tensai Reijou no Mahou Kakumei pratim
Ningen Fushin no Boukensha-tachi ga Sekai wo Sukuu you desu pratim
Tondemo Skill de Isekai Hourou Meshi pratim
Razlog posta je što ih ima podosta pa da imam negdje zapisano, a već kad pišem sebi, mogu i preporuke napisat. Nikad nije bilo ovoliko animea u jednoj sezoni koje preatim i koji me zanimaju. Nikakve više igre, samo manga i animei.

Svaki drugi anime ima "another world" u imenu.. na što je spala ta industrija hahaha
Ja samo vinland sagu gledam, počela druga sezona.

Ja 99% takve gledam. Vlastito projiciranje iz podsvijesti.

A kad pogledas da im najveca publika u japanu koji radi duze radno vrijeme nego balkanci, normalno da ce radije gledat isekai i nadat se da ce ih truck kun povest u svijet di ce biti glavni protagonist ili npc :p. Ili neki slice of life.
Ova sezona mi je meh. Ima hrpu osrednjih animea, ali nista mi nije predobro zasada.
Zasada mi najdrazi onaj handyman iseakai

Prati li netko One Piece mangu?

Ja još ne, zaostajem nekih 150 chaptera, nikako da uhvatim vremena pa da to sustignem.

Ja još ne, zaostajem nekih 150 chaptera, nikako da uhvatim vremena pa da to sustignem.
Prelazi se polako u endgame, necu nista vise reci. :)

Jedini anime koji i dalje pratim, ostalo sve samo manga

One Piece?

One piece pratim animu, stao na borbi sa kaidom, malo zaostajem :/

One Piece?
da i jedini anime kojem ne čitam mangu, tako da zaostajem

eden zero je dobar, a pogotovo ako ti se svidao fairy tail. jer su likovi jako slicni, i od istog autora
po meni je cak i bolji od fairy tail