Logitech G29 kupujem

Javi se Markoal, prodao sam mu svoj u veljači, ne znam jel ga još ima i da li će ga prodati, vrijedi upitati.

baci oko na amazon (.co.uk & .de) tokom black fridaya i cyber mondaya.
cijena novog je jeftinija od lihvarskih cijena rabljenih u hrvatskoj, o novima da ne pricam

baci oko na amazon (.co.uk & .de) tokom black fridaya i cyber mondaya.
cijena novog je jeftinija od lihvarskih cijena rabljenih u hrvatskoj, o novima da ne pricam
Tako je, ja sam svog sa Amazona i kupio, samo ne sjećam se jel baš bilo za prošli BF

Mozda ponovno bude i u mall.hr za oko 1300kn kao prijasnje godine...

I ja bih si htio kupiti g29, pa ako netko moze pomoci gdje potraziti novoga ili moze i rabljenoga ako ga uopce netko zeli prodat?
Hvala

I ja bih si htio kupiti g29, pa ako netko moze pomoci gdje potraziti novoga ili moze i rabljenoga ako ga uopce netko zeli prodat?
Hvala
Neznam dali su ti ove cijene povoljne netko je stavio u temu s popustima:

Hvala
Trenutno 1600 kuna kad uključiš sve troškove:

Hvala kod nas se krecu oko 2000, a ovo velika razlika.
Jel bi mi mogao rec kaj sve treebam napraviti da bih mogao kupovati preko amazona?

imat kreditnu/debitnu karticu i account na amazonu.

Hvala i da li se placa jako velika carina za takve stvari?

Nema carine iz Europske Unije

Prije nego se zaletis, postarina za G29 u hrvatsku je 40 eura, no jos uvijek mi se to cini par sto kuna jeftinije nego u hrvatskoj

Prije nego se zaletis, postarina za G29 u hrvatsku je 40 eura, no jos uvijek mi se to cini par sto kuna jeftinije nego u hrvatskoj
Već sam mu sve ubrojio. i kad uračuna naš PDV a ne njihv, poštarima...
1600 i nešto kuna
Osim ako je zakasnio i porasla je cijena.

Hvala
bez mijenjaca

Hvala
bez mijenjaca
Da.

taj mjenjac je tak ionak ko kuhaca u pudingu, nije bas neko iskustvo..
al G29 kao entry volan za ulaz u simracing je odlican izbor, pedale su dobro slozene (build quailty), no buka volana i manjak FF u centru je meh..

taj mjenjac je tak ionak ko kuhaca u pudingu, nije bas neko iskustvo..
al G29 kao entry volan za ulaz u simracing je odlican izbor, pedale su dobro slozene (build quailty), no buka volana i manjak FF u centru je meh..
Da ni ja ne volim te mijenjace, uzas zivi, klackalice su majka za šaltanje

Jer prijatelju su zacarinili el. cigaretu i onda ga je ispalo malo vise pa pitam.

On je vjerojatno kupio sa američkog amazona (amazon.com) ako kupuješ iz europskih (.de, .it, .co.uk itd) nema carine.

Jer prijatelju su zacarinili el. cigaretu i onda ga je ispalo malo vise pa pitam.

Hvala, a gdje najbolje pogledati kod nas?

Ja sam prošle godine uzeo u sd bio ravno 1500kn. Vjerujem da će i sljedeći petak biti tu negdje

Ovaj volan bi trebao raditi i PS5?

Kolege ,ima li netko ovo čudo i da prodaje?