Koji gamepad kupiti?

poz.
da ne otvaram novu temu pitat cu ovdje koje je best buy rjesenje za pc gamepad a da je najslicniji ps4 gamepadu. cijena sto niza. hvala.

poz.
da ne otvaram novu temu pitat cu ovdje koje je best buy rjesenje za pc gamepad a da je najslicniji ps4 gamepadu. cijena sto niza. hvala.
http://www.bug.hr/cijene/logitech-gamepad-f310-plavi/415345.aspx

poz.
za PC ti je daleko najbolje kupiti xbox 360 gamepad, ak očeš jeftinije onda logitech f-serija. Mislim da na pc isto i može taj od ps4. Nemoj gledati cijenu, jer ćeš se zajebati ko ja. Kupio sam speedlinkov torid ( za nemalih 200kn ) i nakon mjesec dana gotovo sve tipke se zaglave, pa onda za 3 mjeseca gljive crknu uglavnom smeće. Tako da xbox-ov za PC je best buy.

el pistlero123 kaže...
za PC ti je daleko najbolje kupiti xbox 360 gamepad
+1

Pozdrav,
koji odabrati za klinca 10 godina od dolje navedenih po trenutnim cijenama?
P.S. trebam 2 komada.
Hvala

Ja sam svog kupio u Instaru, vidim da je i sad jeftiniji (262kn)
Uglavnom, držao sam u ruci f710 i xbox 360. Na logitechu mala (7 godina) nije mogla doseći gljive palcima, a meni je bio full čudan osjećaj. Kupio sam žičani xbox 360, godinu dana radi bez problema, igre ga kuže i mala rastura (i ja, naravno :D)

Trebala bi mi preporuka za gamepad koji nativno radi sa win 10 da ga mogu koristit u windows store igrama (asphalt 8 i sl...). Trebao bi imat nativnu podršku bez petljanja sa kontrolama, emulatorima i sl... i vibraciju.
Probao sam neki sa ebaya ali 0 bodova tako da trazim dalje ako ima, ako ne xbox 360 origigi. Ovdi se prica o speedlink torid kontroleru, jel ima petljancije s njim na win 10 ili je out of the box.
p.s. preferiram ps dizajn, ali nije uvjet

Trebala bi mi preporuka za gamepad koji nativno radi sa win 10 da ga mogu koristit u windows store igrama (asphalt 8 i sl...). Trebao bi imat nativnu podršku bez petljanja sa kontrolama, emulatorima i sl... i vibraciju.
Probao sam neki sa ebaya ali 0 bodova tako da trazim dalje ako ima, ako ne xbox 360 origigi. Ovdi se prica o speedlink torid kontroleru, jel ima petljancije s njim na win 10 ili je out of the box.
p.s. preferiram ps dizajn, ali nije uvjet
Xbox One controller?

s obzirom koliko malo igram ima li sta jeftinije, iako ne odbacujem ko mogucnost.

s obzirom koliko malo igram ima li sta jeftinije, iako ne odbacujem ko mogucnost.
Moje mišljenje je da mi je isplativije dat cca 50 € za Xbone controller, nego svaka dva-tri mjeseca po 10-ak za ove koji će se raspasti kad ih malo jače stisnem ili da se raspadnu senzori ili nešto drugo
Sry ako vec ima tema,al zanima me koji je od ova dva gamepada bolji,kvalitetniji,podrzaniji.....