ptiotail uto 21.4.2020 11:58

Dakle, kako gledati hrvatsku televiziju u dijaspori? Nisam inače neki tip za televiziju, ono par skinutih filmova na godinu mi je dovoljno, ali klinci rastu, potražnja za crtićima se povećava...

 

Da li je moguće plaćati pretplatu nekom od hrvatskih TV operatera i koristiti njihov mobilni app (za televiziju "to go")? Teoretski bi onda ta usluga morala biti dostupna u cijeloj EU (jer su zabranili geoblocking https://ec.europa.eu/digital-single-market/en/geo-blocking-digital-single-market ). Ako da, kojeg operatera preporučate? (Plan bi bio da nabavim Android TV box i instaliram na njega "tv to go".)

 

Vidim da su inače popularne i razne polu-legalne IPTV "liste". Kako to actually koristite u stvarnom životu? Probao sam Kodi Green Build i to je bilo spooooroooo, pola stvari se nije učitavalo... Da ne spominjem da ti onda treba dedicated mašina spojena na TV da možeš koristiti.

 

(Satelitska antena zbog poradi glede i unatoč raznih razloga ne dolazi u obzir.)

 

Spreman sam izdvojiti dio kućnog budžeta u tu svrhu, dakle ne tražim sve piratsko i free, ali opet, ne bih plaćao npr. 100 eur mjesečno za tv paket s dodanim "Balkan" paketom, što mi je trenutno jedina opcija (a s time dobijem samo dva-tri hrvatska programa).

 

Ideje? Iskustva? Preporuke?