Unigine Heaven DX11 Benchmark 3.0(Basic Edition)

da li bi bilo bolje da stavim 1920x1080 rezoluciju da je još manji utjecaj procesora,uglavnom svi mogu na 1920*1080

HD 7970 1170/1700 ; i5 2500K 4200
score: 1429
btw idealno je vrijeme za overclockiranje u ove vruće ljetne dane

pozdrav evo i moji rezultata 5770(OC 1010/1360)
intel core2Quad Q 8300 (OC 3.15 GHz)
score 447
odlican rezultat u odnosu na gore onog momka koji ima x6 procesor i gtx 460

HD 7970 1170/1700 ; i5 2500K 4200
score: 1429
btw idealno je vrijeme za overclockiranje u ove vruće ljetne dane
zanimljivo kako ti je min fps 100% manji od mojeg a imam i veci max fps :/, cudno ali taj tvoj intel je donio prevagu na tvoju stranu hihihi

zanimljivo kako ti je min fps 100% manji od mojeg a imam i veci max fps :/, cudno ali taj tvoj intel je donio prevagu na tvoju stranu hihihi
nebitno, lošiji si u average a to se gleda, jbg
ajde, možeš ti i bolje, fali mi ovih OC borbi :)
nema CPU nikakvog utjecaja ovdje, bitno da imaš dobru grafu i piči

nebitno, lošiji si u average a to se gleda, jbg
ajde, možeš ti i bolje, fali mi ovih OC borbi :)
nema CPU nikakvog utjecaja ovdje, bitno da imaš dobru grafu i piči
.

ima jer se radi o 1680 x 1050 rezi znaci itekakav utjecaj proc ima i tih tvojih 200mhz više.. pogledaj load procesora u heavenu dok vrtiš na 1680 x 1050 :)
inace bi moj score bio bolji posto su mi bolji taktovi grafe
nema ovdje kažem ti, heaven je čisti GPU bench. da vrtimo i na 1280x1024 pa opet nebi bilo razlike... znam jer imam iste rezove sa Athlonom II kao s ovim i5
kod mene je veći takt GPU-a a to je ovdje daleko bitnije od takta memorije jer 7970 već po defaultu ima vrlo visok bandwidth

ima jer se radi o 1680 x 1050 rezi znaci itekakav utjecaj proc ima i tih tvojih 200mhz više.. pogledaj load procesora u heavenu dok vrtiš na 1680 x 1050 :)
nema ovdje kažem ti, heaven je čisti GPU bench. da vrtimo i na 1280x1024 pa opet nebi bilo razlike... znam jer imam iste rezove sa Athlonom II kao s ovim i5
kod mene je veći takt GPU-a a to je ovdje daleko bitnije od takta memorije jer 7970 već po defaultu ima vrlo visok bandwidth
.

u svakoj igri pa tako i ovom benchu cpu ima utjecaj ukoliko su rezolucije manje od full hd-a pa o tome se prica od pamti vijeka..
spusti takt procesora za 200mhz i ponovi test te rokni pa ces vidjet :) garantiram ti da ces pasti tih nekolko bodova..
Nece biti ni malo razlike ako spusti takt. U Unigine Heavenu skoro nikaku ulogu ne igra procesor, a to sam se uvjerio prelaskom s athlona na phenoma koji je puno jaci.
Razlika izmedju tvog i ATiGamerovog scora cini 200mhz vise na njegovoj kartici.

Nece biti ni malo razlike ako spusti takt. U Unigine Heavenu skoro nikaku ulogu ne igra procesor, a to sam se uvjerio prelaskom s athlona na phenoma koji je puno jaci.
Razlika izmedju tvog i ATiGamerovog scora cini 200mhz vise na njegovoj kartici.
pa ima samo 20mhz veci gpu takt, a ja imam 100mhz veci memorijski takt... imam puno bolji min fpsšto je daleko bitnije od avg fps-a :) ali ne u ovom benchu grr....

u svakoj igri pa tako i ovom benchu cpu ima utjecaj ukoliko su rezolucije manje od full hd-a pa o tome se prica od pamti vijeka..
spusti takt procesora za 200mhz i ponovi test te rokni pa ces vidjet :) garantiram ti da ces pasti tih nekolko bodova..
e jesi mi neki nevjerni toma, rekoh da sam testirao s onim jadnim athlončićem
neda mi se sad restartat komp al sutra ćeš dobit napismeno :)

e jesi mi neki nevjerni toma, rekoh da sam testirao s onim jadnim athlončićem
neda mi se sad restartat komp al sutra ćeš dobit napismeno :)
pa nemogu vjerovat da tih 20mhz igra ulogu u 1 fps :) hihih... ajde ajde u pravu si... ali zato sutra padaš :)

A pazi, meni nekada na pocetku bencha uhvati taj min fps, jako nizak i ne mijenja se tokom cijelog benchanja. To je do uniginea. Samo sam nekoliko puta zaustavio i pokrenu bench da bi taj min fps bio visi i da bi se kasnije smanjivao.. Ne znam na koji nacin da objasnim da bih znao na sta mislim.. :D

A pazi, meni nekada na pocetku bencha uhvati taj min fps, jako nizak i ne mijenja se tokom cijelog benchanja. To je do uniginea. Samo sam nekoliko puta zaustavio i pokrenu bench da bi taj min fps bio visi i da bi se kasnije smanjivao.. Ne znam na koji nacin da objasnim da bih znao na sta mislim.. :D
znam na pocetku zastane na milisekundu, ali opet imam i veci maxfps :)

Eto, s ovim rezultatom si sam sebe demantirao. Čim si podigao takt GPU-a skočio ti score.
Hihihihihihi......

E nasli ste vrijeme za benchanje i OC-anje, vani 100C.

7970 1220/1800
i5 2500K 4200
score: 1493

Majke ti, memorija skoro pa na 2GHZ.

7970 1220/1800
i5 2500K 4200
score: 1493
fu :)
neka ti bude.... btw. ja sam sve radio na 1.250v i nedam joj više stroma :(

Reci to TwinFrozricama. (Kako bih rado jednu u osobnom PC- u.)

Reci to TwinFrozricama. (Kako bih rado jednu u osobnom PC- u.)
Hehe, to su beton karte.

To je čista glupost onih koji neznaju o čemu pričaju. Vi se toga držite kao pijani plota, a ne znate uopće kako to funkcionira. Kao što ti je rekao ATIGamer, u Heavenu nije ista situacija kao u igrama to oko rezolucije, jel ovo je sintetički GPU benchmark, koji nije osjetljiv previše na CPU. Isto ti je recimo sa igrom Alien vs Predator, koja je jedna od grafički naj naprednijih igara iz 2010.g. U toj igri je testirano da isti FPS daje čak i single core ( za dual sam sigiran 100% ) ako se dorbo sjećam. Jedino ovisi kakav FPS ćeš imat o grafi, a tako je i sa Heavenom slično. Nepravi tu njegov i5 niti rezolucija razliku, jel to NIJE kao prosječna današnja igra, nego sintetički GPU benchmark.

Frenkyca zotac gtx 670 amp def.
i5 2500k 4.4ghz
uf koliko hladnjak znaci,cestitam!!reci na koliko ti je bio clock,mem i napon?
Riječ je o novoj verziji 3.0
DOWNLOAD
Postavke:SLIKA
API:DX11
Tesselation: Xtreme
Shaders: High
Anisotropy: 16X
Stereo 3D: Disabled
Multi monitor: prazno
Anti-aliasing: 8X
Full screen: kvačica
Resolution: 1680X1050
Nakon završetka benchmarka spremite.
Forma:
NICK-grafička,cpu i taktovi te stavite screenshot link gdje se vidi gpu-z,cpu-z i rezultat
M4X,sapphire hd 7950 1120/1800
intel i5 750 4011MHz
1354