Automobili

Zračna luka Zadar parking

Kido Butai pet 7.6.2024 13:10

Trebam savjet gdje parkirati auto kraj Zračne luke Zadar. Trebam ostaviti auto na 5 dana, nije problem platiti i službeni parking ako su cijene razumne. Zadnji put sam ostavio auto dosta dalje i sletio sam u kasne sate, svaki Uberovac me je odbio pa su me oderali oni privatni taksisti. Savjeti?

antimadridista pet 7.6.2024 13:16

Iskreno najbolje ćeš proći ako parkiraš negdje u naselju Zemunik ili Crno i od tamo uzmeš Uber do aerodroma. Oba naselja su 5 minuta vožnje do aerodroma tako da bi ti Uber bio dosta jeftin. Parking na samom aerodromu je skup. Za tjedan dana mislim da je oko 150 eura. Ili traži long term parking u samom Zadru i hvataj autobus za aerodrom. I to bi ti bila jeftinija opcija.

PzKpfw pet 7.6.2024 13:18

@Kido Butai

Javi se ekipi iz Zadra, preko neke socijalne mreže, te dogovori da parkiraš kod nekoga.

Probaj u javnim garžama il ostavi na javnom parkingu, negdje u Zadru u nekoj parking zoni koja ti se čini povoljna.

Uvijek auto možeš ostaviti i tamo gdje se ne plaća. Neki šoder il tak' neš, al za takve lokacije ne znaš, ak' nisi lokalac.

Kido Butai pet 7.6.2024 13:19
antimadridista kaže...
Iskreno najbolje ćeš proći ako parkiraš negdje u naselju Zemunik ili Crno i od tamo uzmeš Uber do aerodroma. Oba naselja su 5 minuta vožnje do aerodroma tako da bi ti Uber bio dosta jeftin. Parking na samom aerodromu je skup. Za tjedan dana mislim da je oko 150 eura. Ili traži long term parking u samom Zadru i hvataj autobus za aerodrom. I to bi ti bila jeftinija opcija.

Tako sam napravio prošli put, i onda sam sletio u 3 ujutro i 4 uberovca su mi otkazala vožnju jer im se valjda nije isplatilo za tako mali novac voziti me 5 min.

picajzla0707 pet 7.6.2024 15:15
Kido Butai kaže...

Trebam savjet gdje parkirati auto kraj Zračne luke Zadar. Trebam ostaviti auto na 5 dana, nije problem platiti i službeni parking ako su cijene razumne. Zadnji put sam ostavio auto dosta dalje i sletio sam u kasne sate, svaki Uberovac me je odbio pa su me oderali oni privatni taksisti. Savjeti?

nemaš ništa blizu, a da bi mogao pješke

bolje ti je parkirat negdje u zadru, primjerice na ovećem parkingu koji sam ti ucrtao na karti dolje

ukucaj adresu 'put murvice 79c' u google maps i nađeš se na ćošku tog parkinga - tamo znam da uvijek ima mjesta, da nitko ne dira aute i da te nitko neće pitat koliko dugo stoji

ostalo je teško preporučit jer već par godina nisam u zadru, nego na viru i jer stalno neki kurac kopaju i mijenjaju

EDIT

zapravo je ova druga slika točnija, jer je sve to parking, a ovaj 'putić' koji ide kroz parking ne postoji jer je dio parkinga

tako da mjesta ima za cca 100 auta i uvijek je slobodno bar 20-ak mjesta