Auti - ultimativna tema

Moj auto snova je Nissan Skyline gt-r iliti Godzilla. Novi model 2009. Auto je jednostavno engineering masterpiece. Evo jedan prekrasan video.

Ja sam malo realniji XD, a i prezirem sve preskupe jurilice osim Porschea 911
Moja lista zelja je redom: Golf Mk5 R32
Subaru Impreza WRX Sti 2004
BMW M3

Jedan i jedini: Nissan Skyline GTR34 :D
Taj je predivan, nova verzija GTR-a je sprijeda shebana totalka... Pogled sa straznje strane je super, ali prednji - boze sacuvaj....

pa valjda veyron!
za to se i zove tema auto snova - jer ga nećeš nikada vidjeti
Oduvijek sam bil skroman :)
fakat jesi
Jedan i jedini: Nissan Skyline GTR34 :D
odličan izbor, potpisujem

Evo ga jedan "dedek" među autima koji još može posramiti brojne mlađe aute.
Sviđa mi se puno auta, ali prema ovom imam neki posebni respect.

Pogotovo Hennesseyeva izvedba...

Samo da su felge mrvicu veće :D

Pogotovo Hennesseyeva izvedba...
prekrasno

A sad cujte kako prede... Orkestar konja napajanih bog te pitaj kolko oktanskim benzinom...

Ma kakvi veyron, to moras furat mini cisternu s njim, inace svaka benzinska je tvoja...

Ja sam skroman:Audi RS4 Quatro Salon,Nissan Skyline GTR R34,Toyota Supra,Mitsubichi Eclipse,Dodge Charger 1970....da ne nabrajam,svi dobri tunerski auti i oni koji se dižu na zadnja 2 točka kao Charger.

A sad cujte kako prede... Orkestar konja napajanih bog te pitaj kolko oktanskim benzinom...
Vjerojatno ne baš previše oktanskim benzinom, osobito ako je u S.A.D.-u sniman video, jer oni u pravilu imaju malo oktana u svom gorivu (preciznije, njima je 95 oktanski benzin premium klasa, a "normalna" klasa benzina ima od 87 oktana do 91-92. )

Ma kakvi veyron, to moras furat mini cisternu s njim, inace svaka benzinska je tvoja...
Da baš.....zato i ima 2 rezervoara....prvi posrće dok ga upališ a drugi je za vožnju

Ameri rade na novom autu,2000 konja kažu,480 km/h maksimalna brzina,1.5s do stotke.Samo me čudi cijena od 2,7 milijuna kuna,a Veyron je 1 milion €

Pa, kak izgleda, vrlo je lagano povjerovati u to ;)
koji je vaš auto snova? ako znate napišite nešto o njemu!