Gledanje TV programa preko Interneta

Realno te niko ozbiljno ne shvaća. Tu si par dana i sve što napišeš jer trolanje, reklama i NEBITNO. Tako da tvoja verzija istine nije bitna nikom.
tacno..admin spava ocito
ili čeka da se akumulira broj poruka od dotičnog za ban :)

napiši onda tko je bolji i jeftiniji. To nas više zanima.

U zadnje vrijeme mi se događa da mi Tvviet preko njihove aplikacije radi dobro ili zadovoljavajuće, a preko Tivimate se non stop javlja buffering. Ima još netko takvih problema?

Evo, nije dugo trebalo da ubaci reklamu. Znači prodaješ liste a druge kudiš jer eto ne valjaju jer je tvoja sa onog svijeta gdje je sve 4K.

U zadnje vrijeme mi se događa da mi Tvviet preko njihove aplikacije radi dobro ili zadovoljavajuće, a preko Tivimate se non stop javlja buffering. Ima još netko takvih problema?
Ja koristim isključivo Tivimate i događa mi se isto. Nekako sam to povezao sa stalker opcijom. Imam i stalker i m3u u Tivimateu i na m3u sve uvijek instantno radi, dok na stalkeru malo malo buffer i na kraju ništa nego baci grešku.

Ja iz nekog svog razloga nisam niti htio stalker opciju u tivimate-u. Sve radi sa m3u kao sat

Ali ja imam m3u na Tivimateu i od nedavno šteka. Baš ću vidjeti opet danas kad igra Real dal se što popravilo.

Bok,
Bratu u Irskoj treba IPTV za glupi tv :) al ja nisam dugo pratio i koristim SIPTV na webOS-u pa nez, koja mu je najbolja opcija, hardverski i softverski?

Bok,
Bratu u Irskoj treba IPTV za glupi tv :) al ja nisam dugo pratio i koristim SIPTV na webOS-u pa nez, koja mu je najbolja opcija, hardverski i softverski?
Amazon Firestick + TiviMate Premium.

SIPTV je odlicna aplikacija.

Bok,
Koliko je jednostavno za postaviti TiviMate? Da mi brat nebi odmah odustao, nema živaca za takve stvari :)
Također, možemo li taj Premium koristiti istovremeno, ja u HR a on u Irskoj?
I da, može li se TiviMate odmah instalirati na Google tv-u/Chromecast bez posebnih zezancija?
Sorry na toliko pitanja :)

Pozz, uzeo bi TiviMate Premium i za to mi treba Fire TV Stick? ako sam dobro skuzio

za to ti treba android uređaj, ne nuzno firetv stick, moze biti bilo koji android box

Firestick ili bilo koji android box ( Xiaomi...). Na smart tv na android možeš također instalirati tivimate.

A koji bi bio najbolji izbor?

A koji bi bio najbolji izbor?
Ja sam uvijek za firestick koji nije pravi android i ne micem se od njega. Uzmi Xiaomi stick ili box ako zelis pravi androis.

Bok,
Koliko je jednostavno za postaviti TiviMate? Da mi brat nebi odmah odustao, nema živaca za takve stvari :)
I da, može li se TiviMate odmah instalirati na Google tv-u/Chromecast bez posebnih zezancija?
https://www.saturn.de/de/product/_google-chromecast-mit-google-tv-hd-streaming-player-schnee-2828964.html
Uzmi upravo linkovani Gugl uredjaj i bice laganica za instalirati i postaviti Tivimate. Na FireSticku moras sideloadovati aplikacije (nista tesko ali na Guglu je to udjes u store, nadjes aplikaciju i kliknes install). Takodje je Gugl odlican uredjaj (hardver+softver).
Mozete Premium instalirati na 5 uredjaja, tako da, mozete.

Bok,
https://www.saturn.de/de/product/_google-chromecast-mit-google-tv-hd-streaming-player-schnee-2828964.html
Uzmi upravo linkovani Gugl uredjaj i bice laganica za instalirati i postaviti Tivimate. Na FireSticku moras sideloadovati aplikacije (nista tesko ali na Guglu je to udjes u store, nadjes aplikaciju i kliknes install). Takodje je Gugl odlican uredjaj (hardver+softver).
Mozete Premium instalirati na 5 uredjaja, tako da, mozete.
Ne vidim da ima u store-u TiviMate?
Što se tiče korištenja na više uređaja, s obzirom da imam jednu listu na SIPTV, ima li smisla ići na TiviMate, neke druge mogućnosti?

IMaš sigurno TiviMate negdje .. Al opet, ako mislis da nije vrijedno iskeširat toliko i toliko novca za tu aplikaciju, rađe gledaj jeftinije opcije.. Uspoređivati SIPTV i Tivimate uopce nema smisla jer je tivimate nekoliko svjetlosnih godina bolja aplikacija od bilo koje druge.
Druge mogucnosti su ti da redom isprobavas iptv aplikacije i sam izaberes onu koja ti najbolje odgovara .. Mnogi iptv serveri ti imaju svoje aplikacije koje ponekad i znaju biti dobre, al sve se opet svodi na to da je Tivimate bolja (btw, poprilicno lagano je i namjestit gore listu, uz sve ostale mogucnosti koje nudi - brisanje nepotrebnih kanala, podešavanje aplikacije po svojoj mjeri itd)
Odmah da ti odgovorim ovo za Irsko HR relaciju - sve je moguce, al vecina lista ipak ne nudi tu mogucnost - obicno su dvije konekcije vezane za zemlju u kojoj boravis .. No kazem, sigurno postoje i iznimke.

IMaš sigurno TiviMate negdje .. Al opet, ako mislis da nije vrijedno iskeširat toliko i toliko novca za tu aplikaciju, rađe gledaj jeftinije opcije.. Uspoređivati SIPTV i Tivimate uopce nema smisla jer je tivimate nekoliko svjetlosnih godina bolja aplikacija od bilo koje druge.
Druge mogucnosti su ti da redom isprobavas iptv aplikacije i sam izaberes onu koja ti najbolje odgovara .. Mnogi iptv serveri ti imaju svoje aplikacije koje ponekad i znaju biti dobre, al sve se opet svodi na to da je Tivimate bolja (btw, poprilicno lagano je i namjestit gore listu, uz sve ostale mogucnosti koje nudi - brisanje nepotrebnih kanala, podešavanje aplikacije po svojoj mjeri itd)
Odmah da ti odgovorim ovo za Irsko HR relaciju - sve je moguce, al vecina lista ipak ne nudi tu mogucnost - obicno su dvije konekcije vezane za zemlju u kojoj boravis .. No kazem, sigurno postoje i iznimke.
Oko izbora app se sve svodi gdje se gleda. Tipa Tizen OS, SIPTV je najbolja app za gledanje. Jednostavnost je najbitnija i što manje klikanja da bi do nečeg došao. Tivimate realno je dobra, ali ne i najbolja.

Kakva je situacija sa sportom na TiviMate Premium,jer samo to me i zanima

Meni se čini da si ti pomijesao pojmove.
TiviMate ti nema nikakve veze sa sadržajem, on je samo program preko kojega se može gledati IPTV, i on je jedan od najboljih programa koji za to postoji.
Kvaliteta sadržaja (sporta) i ostalih programa ovisi o davaocu usluge i samoj usluzi. Znaci osoba kod koje uzmeš listu ti pošalje link ili m3u file koji ti ubaciš u TiviMate i
onda preko njega gledaš programe. TiviMate nije davatelj usluge, nego samo alat preko kojega gledaš. Nadam se da razumiješ

Jasno mi je to, zanimalo me dal će jedan Tivimate raditi u dvije zemlje, a liste nebi bile povezane...

Jasno mi je to, zanimalo me dal će jedan Tivimate raditi u dvije zemlje, a liste nebi bile povezane...
S TiviMate Premium možeš koristiti 5 različitih uređaja istovremeno - nebitno je u kojoj su državi (taman da ih je u 5 različitih). Bitno je da su uređaji Android os (ne radi na Tizenu, Saphi, Windowsu bez emulatora, web os, itd). Nadam se da je sad jasnije.
A sve to ti je najlakše kontrolirat s aplikacijom tivimate companion koju nasnimiš na svoj Android telefon.

TiviMate ti nema nikakve veze sa sadržajem, on je samo program preko kojega se može gledati IPTV, i on je jedan od najboljih programa koji za to postoji.
Kvaliteta sadržaja (sporta) i ostalih programa ovisi o davaocu usluge i samoj usluzi. Znaci osoba kod koje uzmeš listu ti pošalje link ili m3u file koji ti ubaciš u TiviMate i
onda preko njega gledaš programe. TiviMate nije davatelj usluge, nego samo alat preko kojega gledaš. Nadam se da razumiješ
Sad razumijem...totalno sam krivo pokopcao a gdje (kod koga) se mogu uzimat liste?

Sad razumijem...totalno sam krivo pokopcao a gdje (kod koga) se mogu uzimat liste?
https://www.forum.hr/showthread.php?t=1155629&page=374
Prolistaj par stranica unatrag i sve ćeš doznati, ima par forumaša sa jako dobrim listama, cijenama i dostupni su bez problema.

ima li neko 1 ili 2 slota za tivimate premium, mogu platiti dio novca a mogu i placenom IPTV listom da se oduzim...

Da li zna neko koje liste imaju Stan Sport 4k?
Realno te niko ozbiljno ne shvaća. Tu si par dana i sve što napišeš jer trolanje, reklama i NEBITNO. Tako da tvoja verzija istine nije bitna nikom.
tacno..admin spava ocito