Windows Server 2016

ini fileovi nemaju veze s juzerom, ili su OSovski ili appsovi, tj ili ih os drži gdje on to drži ili app tamo gdje joj je potrebno-config, tj može se sve, podesiti, može gpo, može svašta .. pitanje je razloga-cilja-potrebe ili znanja.
-da, kao i na običnom client-osu win servr jednako kreira usera u userskom folderu, lokalnog, .. a to nema veze s mrežnim tj to je stvar administratora-potrebe tj storagea i nije isto file server, app server, AD ili nešto deseto dok je najmanje razlika winver. Fičer kojeg ms forsira s w10 je tjeranje juzera s c:\ (tj juzer nema što čačkati po c:-rootu, tj appsi, permisioni.. i nisi pravi admin nego ograničen itd.)
-server treba podešavati admin, admin zna što-kako npr gpo i pri tome, users folderi mogu biti bilo gdje, može npr download ili desktop biti na bilo kojem pathu, za sve ako trebaš imaš sys-variable i treba ih koristiti (tj ne koristiti na ćoravo-default kao što je prije godinu MS napravio upgrade.. i pogubio dokumente ako nisu na defaultpathu..). Što se može? Može se sve, npr desni klik na neki users folder i vidiš lokaciju kao i button za muvanje (ili povratak na defaultno mjesto), kao se može pomaknuti to znači da može biti bilo gdje a to može i server (kao i client win) kao gpo.. ili tko baš želi možeš i napraviti svoj custom install sa svim izmenama defaluta u tebi željeno pa da je npr umjesto c:users na nekom desetom disku-pathu dok sysvariabla zna gdje se što nalazi tj win zna..

hvala na pisanju, ali to nije odgovor na pitanje :) pitanje je zašto je na prošlim verzijama dodavao Windows folder svakom useru automatski, a u 2016 ne dodaje. admin ne zna, zato ja moram riješiti taj problem, zbog načina rada svaki user mora imati Windows folder, nije moja politika.

juzer ima svoj folder...

ima folder, ali nema Windows folder u svom ime folderu, ne kreira mu automatski taj Windows folder u 2016 verziji. od 2012 verzije to ne radi automatski. ne znam je li stvar u postavkama, postavkama instalacije ili nećemu drugome :)

-nema windows foldera u userovom folderu (nema ni smisla).

u Windows Serveru 2012 je dodavao automatski Windows folder svakom useru, u 2016 neće. taj nam folder treba, takva je politika rada.
pozdrav! pitanje je malo glupo i elementarno, ali kako se na Windows Serveru 2016 automatski dodaje Windows folder za svakog usera (na primjer C:\Users\ImeKorisnika\Windows ) prilikom prijave, u njemu se trebaju spremati .ini file-ovi? na Windows Server 2008 se automatski dodavao prilikom prijave korisnika, ali na 2016 neće. ima li to negdje u postavkama, prilikom instalacije ili sam ja jendostavno blesav? hvala unaprijed :)