fredii ned 20.7.2025 11:18

Narod je mudar, samo u bajkama, zato takve priče i jesu samo bajke, koja su čista suprotnost sa stvarnošću. Narod je samo glupa masa, koju treba držati na tankome povodcu. 

Imao sam prijatelja, koji je čisti new-age. Pametuje mi oko povijesti, a povijest mi struka pošto sam prof. mag. hist, pametuje oko medicine, a o tome zna još i manje od mene (nisam liječnik, ali imam prijatelje i poznanike koji jesu, pa ljude pitam za savjet). 

Videi sa jubitoa, su dokaz da cjepivo uzrokuje autizam. Da bi se nešto dokazalo, mora se provesti puno više istraživanja, nego puko vjerovanje. 

Neka liječnica pričala je kako se uz pomoć mokraće, mogu liječiti rane, ali to kriju od nas - klasičan teorijsko-zavjerenički odgovor. Reko da se to može, hladno bih tražio od nekoga zlatni tuš, kada se posječem ili što već se dogodi.

Onda je počeo, kako je tehnologija za let na Mjesec izgubljena. Reko koja tehnologija, s obzirom da je masa tehnologija korištena u tome procesu? Lik koji je letio je to izjavio... Koji lik? NIje pojma imao, a niti ja nisam išao gledati budalaštine.

Jednostavno mi dopizdilo slušati te gluposti, osobe kojoj su gljive izlaz za sve i koja mrtva pijana otme komšijinog psa i izjada mu se, pošto silnim znanjem i sa stavom "JA uvijek moram biti upravu", otjera sve žive oko sebe. 

Želi imati obitelj pošto-poto, a ženu bi držao u robovlasničkom sustavu. Dijete ne može njemu prići, kada dođe sa posla i krene jesti. Reko, jesi li svjestan, da su sve to ekstremna kršenja zakona? Dijete će ti prići, da se pomazi, pogira, zeza te. 

Ako ženi paše takav odnos, onda je to njezina stvar, sve ostalo je za poziv policiji. 

On je uvijek upravu, i ti new-age idiJoti su ekipa, koja je prilagođeni program osnovne, završila preko veze. 

Završio sam na jednoj takvoj zabavi gdje su bili new-age idiJoti, doslovce u zraku je bilo više speeda, nego prašine.

Sirotanovic ned 20.7.2025 17:24

Ne ljube samo princeze , čitao sam da i narkomani ližu krastače ali oni iz svojih razloga.
https://www.jutarnji.hr/naslovnica/srpski-narkomani-lizu-krastace-3215642

Naime jedan kolega sve tajne svemira zna , uvjeren je u svoje izvore s jubitoa. Pio je industrijsku destilanu vodu, znači onu iz kanistera koja služi za dodavanje u akumulatore , pomiješanu s nekom glinom koju je kupio (da mineralizira vodu). Nagovarao ljude na veganstvo, na moje pitanje hoće li mi faliti B kompleks vitamina ako ne jedem meso mi je rekao da on B vitamine dobije kao konji i krave, kaže da ona fina rosna prašina na travi i povrću su B vitamini te kad krave pasu onda jedu i tu prašinu a tako i on 💪
Kupovao je "himalajski" med koji je halucinogen, kad sam ga pitao što će mu, kaže da želi vidjeti život iz druge perspektive. A mala bočica je koštala 130 eura.
Kupa se u nekoj bari u šumi punoj komaraca i tko zna čega ne.
Sreća živ i zdrav prolazi kroz te eksperimente i zaista ne treba vjerovati svakoj budali s interneta koliko god te uvjeravo i može biti opasno.

PzKpfw pon 21.7.2025 03:07

Dobar text, kao i uvijek sa strane našeg Doca. Mada mi nije najomiljeni autor. To je u moje slučaju, Drago.

Neg' me ragiram na ovo...da su čitatelji pametniji od većine američkih državljanja...okay, tješite te se.....