filip_medo sub 5.7.2025 14:46

Rekao bih da ih sve više ljudi nosi, ali se i sve više ljudi okreće jefitnijim i ništa lošijim varijantama. Mislim samsungove krame imaju trajanje baterije po 3-4 dana, to mi je već dovoljno da bude dealbreaker.

Zaporožac ned 6.7.2025 00:18
ivoleko kaže...

Ceka se da netko (Apple?) napravi vise taj model s mjerenjem secera u krvi. Onda ce krenuti prodaja.

ako neće smjeti iglom morat ćeš bar pljunuti na Apple sat, da bi izmjerio šećer iz sline.

konjRR ned 6.7.2025 09:21
filip_medo kaže...

Mislim samsungove krame imaju trajanje baterije po 3-4 dana, to mi je već dovoljno da bude dealbreaker.

Cesce 1-2 dana, na zalost.

Ako zelis tu funkcionalnost ni drugi nisu ista bolji, mozda ticwatch jedino.

zeryx ned 6.7.2025 21:33
filip_medo kaže...

Rekao bih da ih sve više ljudi nosi, ali se i sve više ljudi okreće jefitnijim i ništa lošijim varijantama. Mislim samsungove krame imaju trajanje baterije po 3-4 dana, to mi je već dovoljno da bude dealbreaker.

i to si puno rekao.

jos uvijek imam onaj galaxy watch r800. star 4-5 godina. baterija je na pocetku trajala i do 6 dana. sad je to vec 3-4 dana.

dok je frend prije 2 godine uzeo watch 2 ili 3 i u to isto vrijeme smo ih usporedivali i njegov nije mogao niti 2 dana izdrzati.

doduse moj je 46mm njegov 42 pa ima i malo vecu bateriju. al opet bi popi***** da moram svaki dan stavljat sat na punjenje. dosta mi je sto moram mobitel.

Sirotanovic ned 6.7.2025 22:20

Ja zato nosim garmin , uz većinu popaljenih opcija uz always on ako ne koristim gps trpi 19 dana, a ako ga koristim samo kao sat ide i do 120 dana, s time da to nije ni najjači niti najnoviji model. Najduži vijek baterije kod Garmina uz solarno punjenje je da se ne mora puniti.

SamoPitam3 pon 7.7.2025 00:08
Endymon kaže...

Huawei GT2 vec  godine i radi ko da je jucer kupljen

Imam ga i ja u zbirci. To nije pametan sat, vec sat se nekoliko funkcija tzv. pametnih satova. Ni garmini nisu nesto pametni, mada su krenuli u tom smjeru s novim modelima, pa im zato i baterija sve krace traje. S druge strane ukljucis sve funkcije na pametnom satu i ode baterija za nekoliko sati. 

filip_medo pon 7.7.2025 08:22

Sadašnji garmin i bivši suunto bez gps-a su durali po 2 tjedna na bateriji, uz korištenje i gps cca. 3-4 dana, Garminovi novi satovi traju manje, al razlog tome je amoled display koji je gladan baterije, tak da tu ide kojih 5 dana normalnog korištenja i možda dva dana sa gps-om. 

Endymon pon 7.7.2025 22:21
SamoPitam3 kaže...
Endymon kaže...

Huawei GT2 vec  godine i radi ko da je jucer kupljen

Imam ga i ja u zbirci. To nije pametan sat, vec sat se nekoliko funkcija tzv. pametnih satova. Ni garmini nisu nesto pametni, mada su krenuli u tom smjeru s novim modelima, pa im zato i baterija sve krace traje. S druge strane ukljucis sve funkcije na pametnom satu i ode baterija za nekoliko sati. 

Ma meni osobno  sasvim dovoljno sto se tice funkcija.Sasvim dovoljno za nekog tko se rekreacijski bavi sportom.