Gajotres pet 4.7.2025 18:37

@Kiki kaže teta Daliborka iz lokalne trgovine inače lokalna legenda, napisala je djeci više ispričnica nego doktori, nisam djetetu htjela prodati monster i za 5 minuta dolazi on s mamom. Mama na mene urla odakle mi pravo ne prodat njenom anđelu monster.

picajzla0707 sub 5.7.2025 13:13
KIKI3ooo kaže...

Žalim svaku osobu koja popije uvo umisto pive...

kad godi krećem s vira na neki duži put, 50 ili 100 ili 200 kilometara, pogotovo ujutro, stanem na pumpi prije mosta, dolijem gorivo i kupim mali hell napitak - i to je otprilike jedino kad to i pijem

u međuvremenu poločem mjesečno gajbu do dvije pive, sad preko ljeta istu količinu gemišta, u situacijama kad se s kolegama s posla ili prijateljima opuštam jednom do dva puta tjedno

obzirom da na duži put idem jednom u tri mjeseca, popijem najmanje 50× više pive ili gemišta nego hella

treba li me žalit kao osobu kad god popijem hell umisto pive?

SharkZ sub 5.7.2025 17:46

Šta je uopće danas ne-štetno?

Ne valja kruh, kava, čokolada, crveno meso, šećeri, brašno, pekarski proizvodi, čipsevi, kolači, masnoće, začini, alkohol.........

Najbolje da živimo samo na voću, ali i to je sve gmo i prskano raznim pesticidima tako da ni to više ne valja.

Popijem tu i tamo Hell Zero, koji nema šećera i još bitnije - nema aspartame, umjetni zaslađivač koji se masovno gura sve "no sugar" napitke.

Bitno je samo držati se prvog načela kemije - sve je otrov i ništa nije otrov, znači, ne treba pretjerivat u ničemu.

Sirotanovic sub 5.7.2025 22:54

Jučer idem s kolegom na posao , inače je pretila osoba , pušač, redovito konzumira sokove i pekara mu glavni izbor prehrane. Treba dodati i da ima zdravstvenih problema da te jako brzo i teško diše. A srce mu ubrzano lupa te je naručen na kontrolu srca i pluća.

Znači sve radi pogrešno i jučer za volanom pije hell. Gledam ga i pitam se pa zar stvarno. I kako ga ne osuđivati i što očekivati od doktora kako će ga gledati 🙄