Stric_Jura ned 29.6.2025 20:38

em to, em su seronje posve sjebali pristup podršci, moraš s ponovno registrirat (isti mail) za pristup ISO-ima. zakrpama...

i onda još dokazivati da trebaš pristup sukladno "starom" loginu...

Posljedica?

Korporativna odluka - prebaciti što više je mogla na Hyper-V, čak i ne-Windows virtualke... iako je i dalje preko 65% na VMwareu...

A i proxmox više nije tabu....

Space Cadet pon 30.6.2025 15:55

Broadcom se ponaša kao će svijet prestati postojati za godinu dana pa oderat VmWare kupce još danas. I moja firma (globalna mega-kompanija sa preko 300.000 zaposlenih diljem svijeta) aktivno radi na alternativnom rješenju, a VmWare su već otkazali počevši od 1.10. Grozno komplicirano i za timove koji pružaju osnovnu VmWare infrasktrukturu i za nas developere, koji smo na tome sagradili svoje applikacije ovisno o projektima. Koštat će nas vremena i miliona, ali svi podržavamo visoki management da je odlučio odjebat proklete reketare - rijetko kad se tako složimo oko nečega. Broadcom ekspresno isisava dušu jadnog VmWare, koji će uskoro nestati ili biti potpuno marginaliziran. A seljačina koji je to izveo će otići iz Broadcoma uz masnu otpremninu i donijeti sreću nekoj drugoj firmi.

Valentin17 pon 30.6.2025 16:46

Probao instalirati Esxi, ali nije imao driver za Realtek mrežnu karticu. Pribavio sam Intel 10Gb dual port mrežnu sa Ebaya pa bi uskoro mogla i neka proba. Inače dugo godina koristim njihov Workstation na HTPCu koji ne gasim pa mi vrti privatni DNS.

Stric_Jura uto 1.7.2025 09:37

e da nama je u prosjeku, preko cijele korporcije, nakon ukinua RoBo licenci i perpetual, cijena porasla za 340 % ?!?! Zbilja misle vratiti "investiciju" u godinu dana...

to je prava piraterija, zaposjedneš brod, pretovariš robu s njega pa ga potopiš - to Broadcom radi s VMwareom...