xerox19 čet 26.6.2025 21:15

Da si se malo spojio i pogledao bi vidio i sam sta pise, 

Također Vas obavještavamo da će s istim datumom, 26. lipnja 2025., mobilna aplikacija mPretinac biti deaktivirana i više neće biti dostupna za korištenje. Trenutno je u tijeku razvoj nove mobilne platforme mGrađani koja će uskoro biti dostupna i sadržavat će spomenutu funkcionalnost.

ivaninho pet 27.6.2025 08:24

Ovo sučelje je toliko strašno i nepregledno, evo već 10 godina, da nema kome nisam morao pomoći da se snađe u njemu, čak sam i sam gubio vrijeme tražeći najjednostavnije stvari, a tražilica je neučinkovita. Prava slika i prilika birokracije u najgorem smislu riječi.

tjodalv pet 27.6.2025 11:15

Baš sam i sam mislio reći kako im je novi dizajn za ku...

Nije mi jasno što nisu unajmili nekog UX dizajnera da im to složi kak se spada i da bude pregledno i oku ugodno. Evo ova tablica iz screenshota je strava ...

Bitanga pet 27.6.2025 11:43
tjodalv kaže...

Baš sam i sam mislio reći kako im je novi dizajn za ku...

Nije mi jasno što nisu unajmili nekog UX dizajnera da im to složi kak se spada i da bude pregledno i oku ugodno. Evo ova tablica iz screenshota je strava ...

Meni je ok tablica. Ne mora sve biti overdizajnirano.

Jedino me ubija što "zvjezdica" nije jednako alignana sa checkboxom i što je DateTime bez nula pa izgleda raskupusano.

Bitanga sub 28.6.2025 14:33
Bevanda kaže...
https://gov.hr/hr/obavijest-o-pustanju-u-rad-nadogradjenog-korisnickog-pretinca/2755

26. lipnja... odavna prošlo, a državni degenerici nisu u stanju link na novu aplikaciju stavit.

Ima li ga ko, ili seru kvake pa po običaju još ništa nije napravljeno?

Pa nisu rekli da bude nova mobilna aplikacija od 26.06, nego da stara mobilna aplikacija (mPretinac) prestaje raditi 26.06. i da su mGrađani u razvoju.

Ovo je priča o web korisničkom pretincu.

Bitanga pon 15.9.2025 09:53
picajzla0707 kaže...

zanimljivo, u korisničkom pretincu zadnja mi je ta obavijest 25.6. i poslije ništa, baš niti jedna obavijest iza tog datuma

jel kome od vas ista situacija ili dobivate obavijesti i nakon tog datuma?

Kod mene isto, ali niti prije nisam dobivao nikakve obavijesti osim za izborna mjesta, otkako su ukinuli slanje obavijesti za saldo police dopunskog zdravstvenog osiguranja (jedino mi je to dolazilo redovito svaki mjesec, no zadnjih cca 2 godine više ne).

picajzla0707 pon 15.9.2025 10:05
Bitanga kaže...

Kod mene isto, ali niti prije nisam dobivao nikakve obavijesti osim za izborna mjesta, otkako su ukinuli slanje obavijesti za saldo police dopunskog zdravstvenog osiguranja (jedino mi je to dolazilo redovito svaki mjesec, no zadnjih cca 2 godine više ne).

pa kad gledam ranije poruke, ima ih po tri u jednom mjesecu, od obavijesti da mi ističe rega na autu do salda dopunskog itd., a s druge strane znalo je bit i po šest mjeseci bez ikakve obavijesti

...iščekujem nekakav sudski poziv, a poštar je poprilično nepouzdan, zato pitam... 

EDIT

kako misliš dvije godine, meni je zadnja obavijest o saldu police osiguranja iz 5. mjeseca ove godine

EDIT 2

ahaaaa, nisam je niti otvorio bio

Poštovana/i,
kako bi Vam bila dostupna pravovremena informacija o saldu po polici dopunskog zdravstvenog osiguranja, obavještavamo Vas da je omogucena dnevna provjera salda putem internet stranice www.hzzo.hr
S poštovanjem,
Vaš HZZO

Bitanga pon 15.9.2025 10:13
picajzla0707 kaže...
Bitanga kaže...

pa kad gledam ranije poruke, ima ih po tri u jednom mjesecu, od obavijesti da mi ističe rega na autu do salda dopunskog itd., a s druge strane znalo je bit i po šest mjeseci bez ikakve obavijesti

...iščekujem nekakav sudski poziv, a poštar je poprilično nepouzdan, zato pitam... 

EDIT

kako misliš dvije godine, meni je zadnja obavijest o saldu police osiguranja iz 5. mjeseca ove godine

EDIT 2

ahaaaa, nisam je niti otvorio bio

Poštovana/i,
kako bi Vam bila dostupna pravovremena informacija o saldu po polici dopunskog zdravstvenog osiguranja, obavještavamo Vas da je omogucena dnevna provjera salda putem internet stranice www.hzzo.hr
S poštovanjem,
Vaš HZZO

Da, nije 2 godine, nego mi je zadnja od dopunskog prije te bila 18.04.2024. Znači skoro godina i pol.

picajzla0707 pon 15.9.2025 12:45
Bitanga kaže...

Da, nije 2 godine, nego mi je zadnja od dopunskog prije te bila 18.04.2024. Znači skoro godina i pol.

ma vjerojatno je tako i meni, samo što sam vidio ovu zadnju iz 5. mjeseca, a to nije obavijest o sladu, nego obavijest da saldo mogu vidjeti na njihovom webu

ja sam se zajebao misleći da su i dalje ažurni 

picajzla0707 uto 16.9.2025 12:54
dejo74 kaže...
@Korny1603987 koja je to služba 4.9 bila plaća?
a mi sitna boranija 5.9 ;)

tak svejedno, kod nas u firmi je plaća oko 10. u mjesecu, a zna biti i 7., isto tako i 13.

istovremeno znam firmu gdje je plaća 1. u mjesecu obavezno već godinama, a to je razlika jedino kad tek počinješ raditi, pa da što prije primiš prvu plaću

kasnije je sasvim nebitno, jer ionako ulaziš u ritam mjesečnog primanja plaće, bilo to od 1. do 1. ili od 15. do 15., na koncu si jednako plaćeno za mjesec dana rada u jednoj i drugoj firmi

boranija si jedino ako te poslodavac plaća ispod vrijednosti tvojeg rada, a tada ti je sasvim nebitno jel plaća 1. ili 15. u mjesecu