Stric_Jura pet 20.6.2025 13:22

pa to je novi standard u cijelom VAG koncernu:

s desne strane je ručica automatskog DSG mjenjača, lijevo je sve-u-jednom ručica za svjetla, žmigavce, brisače...

idiotizam spram Hyundai/Kia rješenja s dodatnom ručicom, posve drugog oblika desno za DCT mjenjač...

Entry Point pet 20.6.2025 13:57
Stric_Jura kaže...

pa to je novi standard u cijelom VAG koncernu:

s desne strane je ručica automatskog DSG mjenjača, lijevo je sve-u-jednom ručica za svjetla, žmigavce, brisače...

idiotizam spram Hyundai/Kia rješenja s dodatnom ručicom, posve drugog oblika desno za DCT mjenjač...

Slažem se, imam to i ne sviđa mi se da su mi žmigavci i brisači na jednom mjestu. I to brisači očajno loše izvedeni, i onda posebna ručica za duga svjetla i tempomat. Koma. Ali naučiš se kad moraš.

Vandit pet 20.6.2025 14:49

Promjena koja je napravljena samo da bi se nešto promijenilo. Nebitno je li novo rješenje bolje od prethodnog, bitno je da je novo. 

I što je najjače često su te promjene kod stvari na koje ljudi nemaju zamjerke. 

picajzla0707 pet 20.6.2025 17:19

audi postaje sve gori, nekidan sam gledao nekog pospanca kako testira novi audi a5 i naziva ga smećem

nije daleko od istine, onaj tkanina poput traperica posvuda umjesto kože (kao da je jeftini citroen), koja će se usrat začas i pitanje kako je oprat, jeftina plastika posvuda u autu od 50+ keka eura sa s opremom, glupavi ekrani od vrata do vrata i to loše dizajnirani, nekakva jedna ploča za šest gumbića (u vratima i na volanu) koja se cijela mrda kliknuo najdonju ili najgornju funkciju, koja nit su gumbići niti slajderi... meh, totalno su se pogubili

točno je bliže istini da je smeće, nego da pretjeruje