Teslin FSD na testiranju zaobišao školski bus, pom
Vezano uz: Teslin FSD na testiranju zaobišao školski bus, pom

lutka iskoci desetinku prije nego auto naidje na cestu, to nitko ziv ne bi stigao zakocit. Ok, bus je tu i znak da treba bit oprezniji, ali ni ja ne bi stigao zakocit na ovom testu.

lutka iskoci desetinku prije nego auto naidje na cestu, to nitko ziv ne bi stigao zakocit. Ok, bus je tu i znak da treba bit oprezniji, ali ni ja ne bi stigao zakocit na ovom testu.
ne nego kad je skolski bus zaustavljen i stop znak izbacen van, svi auti moraju stati, iz oba smjera.
gazenje djeteta je samo posljedica nemogucnosti prepoznavanja osnovnih znakova

To je mačji kašalj za "Lažibradin" samovozni taxi..

To je mačji kašalj za "Lažibradin" samovozni taxi..
-širiš paniku i dezinformacije !!! :) .. ili preformulirano, koji taxi? uber? koje vozilo? -nevozilo (jer ako ne vozi..) no to ekšli ne postoji, tj već tri mjeseca nema posljednjeg obećanog produženog roka-isporuke testnih 60tak komada za koje je prije par godina plenki s hnderlajkicom iskeširao 180milja.. nema, nevozila.. nema čak ni pitanja ministra butkovića gdje su autići.. nema ničeg, tišina.

.

Zato sam i spomenuo Lažibradu, a da pojasnim, u sarkastičnom smislu.
PS: Samovozni=autonomni, bez vozača..iliti Lažibradina utopija, osim ako ga vozi na daljinski, a i to baš ne fercera kod Lažibrade :P
No, nebitno, sad će Vern izbaciti ultra-samovozni taxi, ali ako opet iskešira ova raja sitna zuba nekoliko stotina milijunčiča..

Zanimljivo u zadnje vrijeme utihnula Musk i Rimac sekta?
U ovom specificnom slucaju primjecujem da ipak ocekujemo, sto se pridrzavanja propisa, vise od samovozecih automobila nego od ljudskih vozaca.

vise od samovozecih automobila nego od ljudskih vozaca.
Dobro, taj dio smo i dobili
Ča jednostavno ne uzmi licencu od rimak ZG robot taxy