Solo761 pon 16.6.2025 13:34

Logika je ista kao i za pirateriju. To je gubitak i točka. Kao da bi u slučaju da to uspiju posve onemogućiti svi ti korisnici pohrlili platiti...

Za sebe mogu reći da ne bih gledao youtube da adblockeri prestanu šljakati. Kao da nema drugih stvari za gledanje... Youtube je imao prednost dostupnosti, zanimljivosti i lakoće korištenja. Zadnjih godina zanimljivost opada, ostala je više navika, a lakoću korištenja žestoko krešu sa ovim reklamama.
Šokantno je kada otvorim youtube na nekom browseru bez adblocka. To je praktički negledljivo od reklama. Imam osjećaj da za 5 minuta videa moram odgledati 5 reklama...

BigD_Cro pon 16.6.2025 14:18

Brave mi je štekao prošli tjedan i na Win i na Mac računalima, na različitim lokacijama. Nisu mi skakali nikakvi prozori, nego se početak videa učitavao desetak sekundi. Doduše, za vikend sam primjetio da je to kašnjenje prestalo.

Punti pon 16.6.2025 15:00
BigD_Cro kaže...

Brave mi je štekao prošli tjedan i na Win i na Mac računalima, na različitim lokacijama. Nisu mi skakali nikakvi prozori, nego se početak videa učitavao desetak sekundi. Doduše, za vikend sam primjetio da je to kašnjenje prestalo.

Samo za info, na Linuxu s Brave-om nije bilo nikakvih problema (cijeli prošli tjedan i vikend). Bjesomučno sam gledao YT pa znam.

BlackMoon pon 16.6.2025 16:42

Taj odvratni pokvareni spamerski Google nema granica u svojim bezobrazlucima!
Kite se tuđim perjem, naplaćujući servis čiji autori izvornog koda uopće nisu i guraju reklame gdje god stignu.
Nisam ovisnik o tom YouTube-u nikad bio, a i neću. Isto tako znam da od mene nikad eura vidjeti neće kako za YT, tako i za bilo koji njihov servis i to sve dok ne prestanu maltetirati narod s reklamama.
Postoje alternative, meni sasvim dovoljne!

HCMAA pon 16.6.2025 19:10

Jedva više da se stane na kraj ovim muktišima...triba uvesti face lock na sve te streaminga servise....samo registrirana faca sa placa gleda...čim se pojavi neka druga njuška...žuti karton...pa crveni... pa Bananko...Bananamen