Šok i nevjerica – Google cenzurira male webove za
Vezano uz: Šok i nevjerica – Google cenzurira male webove za

Pa mislim imas par alternativa, DuckDuckGo, Qwant, Startpage, Brave search...

ovo je ono što pričam od kad su se pojavili ai, jednostavno ne možeš vjerovati jednom izvoru i misliti da je to što ti on kaže istina i da je to tako.

U maniri indexovaca, "šok i vjeverica".
Iako mi se AI sažetak čini koristan, ovo nije dobro za male online izdavače.

Što ima AI u nazivu samo D-tour

Pitanje je kad će se pojaviti inicijativa da AI ne smije preuzimati informacije s pojedinih ili svih siteova. Jer trenutno je s takvim AI searchom svaka informacija postaja bezvrijedna ako nitko neće više ići na stranice na kojima se nalaze.
Što mene kao kreatora nekog sadržaja sad motivira da plasiram bilo kakav how to, ili informativni sadržaj ako će ga AI search legalno kopirati i servirati kao svoju informaciju? Opstat će samo veliki i kojima paše ovakva podjela karata.
Pomalo, ali sigurno bezbrižni i dokolični internet kakav smo poznavali odlazi u povijest. Ostaju samo marketing i skrivene agende.

Nekako mi se čini da će relativno brzo doći trenutak kada će AI pretraživati web radi AI asistenata koji traže odgovore, sažetke i podatke s weba da bi ih kroz poruke e-pošte proslijedili AI agentu koji ih sortira, sažima i ubacuje u drugi AI koji prezentira zaprimljene podatke trećem AI-u koji...

Dead internet agenda 2030 :
Komunicirati ćeš jedino s AI-em, i biti ćeš sretan

*Plaćati ćeš mjesečnu pretplatu za komuniciranje s AI-em i biti ćeš sretan.

Valja li šta Perplexity?
Sad je idealno vrijeme za ispljunut novi pretraživač koji će konkurirat guglu na način da uvedu paralelnu opciju za pretraživanje po starim principima iz 2000ih. Korisnicima ne treba jače kontrolirani balon pretrage već više opcija balona ili finije i istinsko uštimavanje kolko žele da im se stvara balon pretrage. Dosta je cenzure, želimo opet dark side of youtube