Retro računalo iz 80-ih skriva RTX 5060 Ti i moder
Vezano uz: Retro računalo iz 80-ih skriva RTX 5060 Ti i moder

Nisam računao da je cijena niska, ali na 2.000 dolara sam skoro pao sa stolca.
I onda još ima 265-icu unutra umjesto 286-ice!

vidio sam i bolje, ali i jeftinije izvedbe ukomponirane u klasicna kucista iz 90-tih, sa displejom, turbo tipkom i svime ;)

-prava vintage računala čak postižu cijenu ... no ovo je onak, ni za nostalgičare, tj besmisleno pa i nedosljedno.. npr crne-današnje boje stražnje strane, ili bež ili srebreno.. bar to su mogli uskladiti umjesto bedastih lažnjaka floppyja i poklopce koji tek kasnije stižu dok ih nitko ne voli jer smetaju-otpadaju itd.. no kao fičer to je daleko kasnije od at-xt prvih gen pc-ja.. nakon usb ere .. i to bez turbo buttona :) .. dok se u članku nešto govori o fejk ledicama.. po čemu? tj ledice su normalna stvar, power-disk.. tj to je sitnica-detalj koji se nije promijenio, osim što su danas često male točkice vs nekad ovo od pola cm plastike.. no u tome nije 'razlika'.. čak ni da ponovo spojimo staro-novo, kućište-mbo.. bilo bi isto, radilo isto, jedina razlika može biti boja-dimenzije ledice na današnjim pa i argb lightshow koji je postao noramalan na svemu čak na najglupastijem mjestu modulu rama..
-ovo nije staro-vintage, nije ni replika.. nego neki između-pokušaj.. tj ili je staro ili novo, staro kućište s novim iznutricama pa se navode noctua ventilatori.. onak,

Glupost, vjerovatno te ispadne 2x jeftinije ak odes na Jakšu i kupiš neko staro kuciste i slozis to.
Nisam računao da je cijena niska, ali na 2.000 dolara sam skoro pao sa stolca.