danko99 pon 9.6.2025 09:25

"Naime, funkcija detekcije apneje u snu omogućuje korisnicima da prepoznaju znakove potencijalno opasnog poremećaja disanja tijekom sna".

Nažalost, imal sam tu nesreču nakon težeg slučaja korone da iskusim apneju u snu, i vjeruj mi da ti netreba nikakav sat da primjetiš znakove apneje, jer se jednostavno probudiš naglo iz sna zbog prestanka disanja.

Pa se pitam čemu onda služi ta detekcija?

nixass pon 9.6.2025 11:00
danko99 kaže...

"Naime, funkcija detekcije apneje u snu omogućuje korisnicima da prepoznaju znakove potencijalno opasnog poremećaja disanja tijekom sna".

Nažalost, imal sam tu nesreču nakon težeg slučaja korone da iskusim apneju u snu, i vjeruj mi da ti netreba nikakav sat da primjetiš znakove apneje, jer se jednostavno probudiš naglo iz sna zbog prestanka disanja.

Pa se pitam čemu onda služi ta detekcija?

s druge strane, osobno imam apneju i nekad kad me ulovi se jedva trgnem iz sna jer sam se doslovno poceo gusiti i jedva dolazio do daha.

tako da.. postoje tezi oblici iako ovo kaj ja imam je daleko od ozbiljne stvari kolko sam upoznat sa cijelom stvari.

btw apneja je jebeno opasna, isto tako mortalitet je povecan ljudima sa apnejom.

Gamer21 uto 10.6.2025 14:07

Takoder imam apneu, mogu cak i nekada ovaj tjedan napisati poduzu situaciju pa mozda nekome pomogne, no stvari koje su mi jako pomogle, prva je operacija nosa, vrijedi svakoga centa, drugo je gubitak tezine, najbolje je autofagijom, trece je disanje, nije mi gro pomoglo jer se treba baviti sa time, bio kod nekog lika u rijeci i tak