BugLove sub 7.6.2025 20:09

Već su do sada bili  pretjerali sa reklamama.  Neće im to tako ići još dugo vremena. Neznam tko ne koristi blokadu reklama na PC-u.

Kad mi je kojim slučajem isključena blokada pa vidim Jutarnji list sa člančićem u sredini okružen reklamama, pitam se kako to netko uopće može više trpjeti. 

registracija ned 8.6.2025 08:37
BugLove kaže...

Već su do sada bili  pretjerali sa reklamama.  Neće im to tako ići još dugo vremena. Neznam tko ne koristi blokadu reklama na PC-u.

Kad mi je kojim slučajem isključena blokada pa vidim Jutarnji list sa člančićem u sredini okružen reklamama, pitam se kako to netko uopće može više trpjeti. 

novi uredjaji. ili mobiteli. tableti. televizori

katastrofa

Milka30 ned 8.6.2025 08:57

Prije pojave tih nasilnih reklama YT je funkcionirao sasvim odlicno, imali su "trilijunsku" zaradu, sada nas uvjeravaju da radi samoodrzivosti YT moraju nas silovati reklamama!

Ja bih mozda i platio da YT popravi ili jednostavno vrati stari algoritam preporuka videa, te da bude kao sto je i bio prije. Ovako Ublock origin radi odlican posao.

Sto se tice opcenito reklama na netu, moze li se uopce ista pogledati/procitati bez blockera? 

Bez blockera je pravo silovanje usera!

Micek ned 8.6.2025 18:51
Azmo kaže...
Koji browser ili add blocker bi bio najbolji? Koristim browser Vivaldi ali njegov add block ne djeluje na YouTube.

Ja koristim Ghostery na Firefoxu i Chromeu (Windows 10/11).