Meta uskoro ostaje bez zaposlenika? Sada će AI pre
Vezano uz: Meta uskoro ostaje bez zaposlenika? Sada će AI pre

Za istu kolicinu dobara, sto vise posla odradi AI, ljudima ce ostati manje i morat ce manje raditi.

@SupremeCommander da ali u nekoj utopiji bi smo živjeli sretno i radosno dok nam roboti i UI obavljaju sve poslove, ali na ovoj planeti će UI obavljati poslove za povlaštenu manjinu a golje će biti golje i u budućnosti.
Nadam se da nisam u pravu 🤞

Znači naslov je totalno krivi...
Ako pročitate članak, radi se o tome da Meta želi napraviti AI oglašavanje za firme. Znači da firma ne treba imati djelatnike u marketingu koji će osmisliti reklame, tekstove, vizuale i onda plasirati kampanju na Metu, već Meta to sve sama odradi tako što joj vi pošaljete osnovne podatke o svom proizvodu i budžet sa kojim raspolažete.
Dakle nikakva priča o tome da zaposlenici Mete ostaju bez posla.
Vezano na samu temu, teško za znati kako će ovo sve funkcionirati u praksi, ali definitivno mi se više sviđa opcija da odem u meta ads i dam "prompt" za svoj proizvod i podatke koje imam, i da oni slože kampanju nego da se sam mučim u njihovom sučelju koje je sve samo ne jednostavno i intuitivno Pogotovo jer ono gdje bi njihov AI treba rasturati je u testiranju jer može sam napraviti x različitih reklama i paralelno testirati svaku koja ima bolje rezultate i tako puno brže doći do 'optimalne reklame' koja vlasniku generira najviše prihoda po uloženom euru.

nadam se, da če jednog dana neki njihov robot nabiti Cukenberga u guzicu. Tip i njegova firma odavno su mi odvratni, ali ovo znači rat protiv ljudi.
fušare sa moderacijom sadržaja, dopuštaju ono što ne bi smijeli i obrnuto. nije za žaliti ih.
nadam se, da če jednog dana neki njihov robot nabiti Cukenberga u guzicu. Tip i njegova firma odavno su mi odvratni, ali ovo znači rat protiv ljudi.